Közélet

Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány meghívója

Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány meghívója

2014. május 30., péntek
Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány meghívója
uszt_logo

„Mezeiváros és Ürgés Integrált szociális jellegű városrehabilitáció” Projekt azonosító száma: DAOP 5.1.2/C-09-2f-2012-0001 „Mozgással az egészségért” Sportnap A „Mezei város és Ürgés integrált jellegű szociális városrehabilitáció” című projekt keretében - Mozgással az egészségért – Sportnapot rendezünk.

A rendezvény helyszíne: Kecskeméti Műszaki Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium Speciális Szakiskolája 6000 Kecskemét, Erzsébet krt. 73. Időpontja: 2014. június 10. /kedd/ 10 órától – 16 óráig A Mozgással az egészségért rendezvény célja a sport, a mozgás, az egészséges táplálás népszerűsítése a célcsoport által befogadható módszerekkel, az egészség, mint érték tudatosítása, egészségfejlesztés, betegség megelőzés. A program a közösségformálást és az integrációt erősíti, fejleszti. A rendezvény elsődleges célcsoportja a Mezeiváros és Ürgés területén, valamint a város más területein lakó iskolás korú gyerekek bevonása az egész napos egészségügyi szűrővizsgálatokban, valamint a sport programokban. A rendezvényen részt vevő szülők számára is biztosítjuk az egészségügyi szűrővizsgálatokat. A rendezvényre az érdeklődőket szeretettel várjuk, előzetes bejelentkezés alapján 2014. június 4-ig, a 76/320-251- es telefonszámon 8 órától 14 óráig. Ölelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány

eu_magyarorszag_megujul_logo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.