Közélet

Nyerő szériában a szegedi rejtvényfejtők

Nyerő szériában a szegedi rejtvényfejtők

2014. május 27., kedd
Nyerő szériában a szegedi rejtvényfejtők
10253971_693650974028606_5469748112717924859_n

A SzegedIQm néven indult szegedi rejtvényfejtő csapat Székesfehérváron is elsőként végzett, így már a dobogó második helyén áll az összetett bajnokságban!

Április utolsó hétvégéjén, Székesfehérváron mérték össze tudásukat az ország legjobb rejtvényfejtői. Az idei versenysorozatban szereplő, haladó kategóriában – SzegedIQm néven – induló szegediek ismét egy remek sikerrel bizonyították, hogy helyük van a bajnoki címre aspiráló csapatok közötti versengésben. A

Rabné Csík Éva, Apró Mihály, Novák Szabolcs, Zsiros János

összetételű szegedi csapat egyedülálló teljesítménnyel utasította maga mögé a verseny többi résztvevőjét. A szegediek 34 perc alatt fejtették meg „hibapont nélkül” a versenyfeladatként kiosztott 4 rejtvényt és állhattak fel a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. Ezzel a nem mindennapi sikerükkel az összetett bajnokság második helyén állnak, mindössze 0,21 ponttal lemaradva a székesfehérváriak mögött. A novemberi pécsi, záró fordulóig még öt verseny van hátra és a versenyzők elmondása szerint reális esélyük van a 2014-es „haladó kategóriás” bajnoki cím megszerzésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.