Közélet

Nyerjen jegyet Jordán Tamás stand-up estjére!

Nyerjen jegyet Jordán Tamás stand-up estjére!

2014. május 30., péntek
Nyerjen jegyet Jordán Tamás stand-up estjére!
jordantamas

Jordán Tamás különleges színházi stand-up comedy-vel várja a közönséget az IH Rendezvényközpontban június 5-én, este hét órától. Játsszon velünk, nyerjen jegyet!

Jordán Tamás

évtizedek óta azok közé tartozik, akik a „széllel szembe” mennek, és különféle utakat, módokat kitalálva próbálják megtartani klasszikus költőinket a társadalmi emlékezetben. Nagy, közös versmondásokat szervez, közösségi élménnyé téve a költészetet; József Attila-estjével járja az országot; kortárs költőket hív meg a szombathelyi színházba. És most ismét kitalált valamit: a nálunk is népszerűvé vált stand-up műfaját vegyíti a versmondással, poénokat a poémákkal – ahogy az est alcíme mondja. Ars poeticát pedig a nyitóversből,

Karinthy Frigyes

: Nihil-jéből választott hozzá: „Mert az a fontos, hogy figyeljenek/ Az emberek és jól érezzék magukat.” Jordán Tamás a „példaértékű műfaji újításért” megkapta a VIDOR Fesztivál különdíját.

Június 5-én, csütörtök este hét órától Szegeden, az IH Rendezvényközpontban is meghallgathatjuk Jordán Tamás előadását. Portálunk játékán is nyerhet páros belépőt, melyhez nem kell mást tenni, mint helyesen válaszolni alábbi kérdésünkre:

- Hol találkozhattunk legutóbb Jordán Tamás Széllel szembe című előadásával? (Cikkünkben a válasz!)

A.

A Reök-palotában

B.

A Városi Sportcsarnokban

C.

A JATE Klubban A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb június 3-a (kedd) éjfélig. Szerencsés játékosunkat e-mailben értesítjük a nyereményről, belépőjét a helyszínen, fényképes igazolvány felmutatásával vehet majd át.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.