Közélet

Már megtekinthetők az IKV-s bérlakások

Már megtekinthetők az IKV-s bérlakások

2014. május 19., hétfő
Már megtekinthetők az IKV-s bérlakások

Kihirdette a Szegedi IKV bérbe vehető ingatlanjainak listáját, amelyeket hétfőtől csütörtökig lehet megtekinteni. Pályázni július 18-ig lehet.

Az IKV bérlakásai ötéves határozott időtartamra kerülnek bérbeadásra, mely öt évenként meghosszabbítható. A pályázati dokumentációt lakásonként 3000 forint ellenében lehet megvásárolni május 19-től június 6-ig az IKV Zrt. Ügyfélszolgálatánál. A pályázati dokumentáció tartalmazza a pályázati kiírást, a pályázati lapot, az előzetes értékelési szempontokat, a jövedelemigazoláshoz és a meghatalmazáshoz szükséges nyomtatványt. A pályázatot 2014. július 18. déli 12 óráig lehet benyújtani az IKV Zrt. Ügyfélszolgálatánál ügyfélfogadási időben. Az eredményhirdetésre 2014. november 28-án 11 órakor kerül sor a pályázati kiírásban megjelölt helyen.

További részletek és az ingatlanok és bérlési feltételeik alapvető adatai itt találhatók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.