Közélet

Macskássy macskái a tappancsos cicákért + FOTÓK

Macskássy macskái a tappancsos cicákért + FOTÓK

2014. május 14., szerda
Macskássy macskái a tappancsos cicákért + FOTÓK
Macskássy Izolda

Jótékonysági akcióval egybekötött kiállítás nyílt a Forrás szállóban, a Macskássy Izolda macskái című tárlat képeinek megvásárlásával a Tappancs Alapítvány macskaházának építéséhez járulhatnak hozzá az állatbarátok.

Nincs a cicáknak állandó helyük a Tappancs Állatvédő Alapítvány menhelyén, ezért most egy macskaház építését tervezik.

Szerencsés Tilla

kuratóriumi tag a SZEGEDma.hu-nak elmondta, számításaik szerint fél millió forintra lenne szükségük, hogy végre megfelelő helyet tudjanak biztosítani az árván maradt állatoknak. „Hosszú évek óta jó a kapcsolatunk

Macskássy Izoldával

, mindig is kereste a lehetőségét, miként tudná segíteni alapítványunkat. Most hogy a macskaház építésére gyűjtünk, a művésznő örömmel ajánlotta fel, hogy a kiállítás bevételének felét felajánlja részünkre” – mondta el Szerencsés Tilla. A tervezett macskaházzal kapcsolatban megtudtuk, a legideálisabb számukra egy irodakonténer lenne, hiszen az adminisztrációnak és a macskák ellátásának is meg lenne a helye, melyhez egy fedett kifutót is terveznek. Az alapozási munkákat már tavaly elvégezték, most a konténer megvásárlására gyűjtik az pénzt. A Macskássy Izolda macskái című kiállítás május 22-éig tekinthető meg a Forrás szállóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.