Bulvár

Lopott kerékpár és gyerekülés gazdáját keresik

Lopott kerékpár és gyerekülés gazdáját keresik

2014. május 21., szerda
Lopott kerékpár és gyerekülés gazdáját keresik
helyszini_szemle_kepei_018_0

Kerékpár és gyermekülés keresi gazdáját.

A Makói Rendőrkapitányság 06040/376/2014. bűnügyi számon lopás vétsége és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást folytat

R. Richárd

és fiatalkorú társa ellen. A megalapozott gyanú szerint a terheltek 2014. május 10-én 7 óra 33 perc körüli időben eltulajdonítottak egy Koliken Cruiser típusú női kerékpárt az egyik makói középiskola udvaráról. A rendőrök a nyomozás során végrehajtott házkutatás alkalmával lefoglaltak további egy darab ezüst-bordó színű, Fortuna Power Bike típusú női kerékpárt, valamint egy darab szürke-piros színű, Bellelli márkájú kerékpár-gyermekülést. A lefoglalt tárgyakról készült fényképeket a rendőrség a hivatalos honlapján, a www.police.hu weboldalon teszi közzé. Kérjük, hogy aki ráismer biciklijére vagy gyermekülésére, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (Makó, Csanád vezér tér 13. szám), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, illetve a 112-es segélyhívót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.