Sport

Labdarúgás: alacsony színvonal és pontosztozkodás Szentesen + FOTÓK

Labdarúgás: alacsony színvonal és pontosztozkodás Szentesen + FOTÓK

2014. május 11., vasárnap
Labdarúgás: alacsony színvonal és pontosztozkodás Szentesen + FOTÓK
fk16

A vendégeknek voltak nagyobb és gyakoribb gólhelyzetei, de nem volt átlagon felüli teljesítmény a szegedieknél, ami pedig kellett volna a győzelemhez.

Alacsony színvonalú mérkőzést vívott egymással a Szentesi Kinizsi és az FK 1899 Szeged a megyei I. osztály 26. fordulójában. A Szentes két sárga lap és két piros miatt eltiltott kezdő játékosait kénytelen volt nélkülözni, nem is igen rázódott össze a taktika. Sok volt a magasan, vaktában elvágott labda. Az első félidőben az FK két felső kapufát rúgott és kihagyott egy ziccert is, de a Szentes is hibázott két-három helyzetet. Több lehetőségét körülményes játék miatt nem tudta értékesíteni a szegedi alakulat. A hazaiknál a kapusteljesítményt érdemes kiemelni, a vendégeknél pedig szinte mindenki egy közepes produkciót nyújtott, ha két-három ember megrázza magát, akkor az FK győztesen vonulhatott volna le a pályáról, a meddő fölénye így azonban erőtlennek bizonyult. Üde színfoltja volt a meccsnek, hogy mindkét gárdának komoly szurkolói csapat is van, füstgyertyák, zászlók és rigmusok adtak focis keretet a megye egyes derbinek. A szegedi találat a 44. percben született, a bal oldalon, a 16-os csücskénél kapta meg a labdát

Csuka

és a kapus mellett, a hosszúba nyeste el a bőrt. Az 52. percben érkezett az egyenlítés,

Mihály

a leshatárról ugorhatott ki, egyedül vitte

Brunczvikra

, és magabiztosan értékesítette a ziccerét.

Labdarúgó megyei I. osztály 26. forduló:

Szentesi Kinizsi – FK 1899 Szeged 1-1 (1-0).

Szentes 300 néző, vezette: Soós István, (Bordás, Juhász).

Szentes:

Gömöri – Szeles, Vincze, Polyák, Bordács, Kis, Kovács, Mihály, Hidas, Tóth, Martók. Cserék: Tolnai, Gráncz, Kánvási. Vezetőedző: Bozóki Zoltán.

FK Szeged:

Brunczvik – Németh, Boldizsár, Szecska, Degovics, Heredea, Csuka, Forró, Imre, Gyurkovics, Varga. Cserék: Lajkó, Péter-Szabó, Szőcs. Vezetőedző: Hüvös Gábor.

Gólszerzők:

Mihály (52'), illetve Csuka (44').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.