Bulvár

Kiugrott az erkélyről, hogy suliba mehessen

Kiugrott az erkélyről, hogy suliba mehessen

2014. május 12., hétfő
Kiugrott az erkélyről, hogy suliba mehessen

A szegedi Kisteleki Ede utcába kértek segítséget 2014. május 12-én 7 óra 43 perckor, miután egy kisfiú kiugrott a harmadik emeleti lakásuk erkélyéről.

A helyszínre érkező mentők a 11 éves gyereket súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba - tájékoztat a police.hu. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói az elsődleges adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy a 11 éves kisfiú 7 éves testvérével egyedül maradt otthon, mivel a szülők már dolgozni mentek. Iskolába indultak, de a lakásból nem tudtak kijutni, mert édesanyjuk bezárta a biztonsági reteszt, amihez nem volt kulcsuk. A gyerek ezért úgy döntött, hogy az erkélyen keresztül ugrik ki az utcára. A Szegedi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.