Kézilabda: bajnok az FKSE Algyő!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

FKSE-Algyo

Magabiztos győzelmet aratott Püspökladányban, és megszerezte a bajnoki címet az NB II regionális csoportjában az FKSE-Algyő.

A tabella utolsó előtti helyezettjének otthonában gond nélkül vették az akadályt Barok István tanítványai, akik már a szünetben kilenc góllal vezettek, s végül 14 gólos győzelmet aratva megszerezték a bajnoki címet jelentő pontokat. Az aranyérmes gárda május 17-én, 18 órától játssza utolsó hazai meccsét a Makó ellen az algyői sportcsarnokban.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 20. forduló:

Püspökladányi KE – FKSE Algyő 21-35 (7-16)
Püspökladány, 100 néző. Vezette: Szécsi, Szőke.
FKSE-Algyő: FARKAS – BÉLECZKI 2, SZÖGI Z. 3/1, VARGA 2, KISS 1, VALACZKAI 3, BOLVÁRI 2. Csere: DEÁK (kapus) BERTA L., TEIMEL 2, KOCSIS 4/2, ZSADÁNYI 2, SZEPESI 3, SZÉLPÁL 6, ZOMBORI 4, JUHÁSZ 1/1. Edző: Barok István.

Barok István: “Ó kszejn angellejn lakedajmoniojsz hoti téde, kejmeta tojsz kejnon hrémaszi pej tomenoj. Ez a felirat olvasható a Thermopülai-szoroson, Miltiádész és háromszáz harcosa tiszteletére. Mi is megcselekedtük! Bajnokok vagyunk!”

Előző sztori

Ma lejár a határidő az országgyűlési plakátok eltávolítására

Következő sztori

Tízéves a Bonifert Domonkos Nemzetközi Matematikaverseny