Közélet

Féltucat biciklit lopott a 26 éves biciklitolvaj Makón

Féltucat biciklit lopott a 26 éves biciklitolvaj Makón

2014. május 12., hétfő
Féltucat biciklit lopott a 26 éves biciklitolvaj Makón
lopottbringa

Egy sértett értesítette a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2014. május 1-jén, mert ellopták a kerékpárját.

A makói nyomozók adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek. A nyomok egy 26 éves magyarcsanádi lakoshoz vezettek. Az

R. Richárdnál

tartott házkutatás során a sértett kétkerekűje mellett még két biciklit, alaktrészeket, valamint gyermeküléseket is találtak az egyenruhások, amelyek a megalapozott gyanú szerint bűncselekményből származnak. A terheltet 2014. május 6-án előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az elmúlt hónapban négy másik kerékpárt is eltulajdonított Makó területéről oly módon, hogy a biciklikről erővágóval vágta le a zárakat. A rendőrök a lopott kerékpárokat visszajuttatták jogos tulajdonosainak. R. Richárd ellen - őrizetbe vételének elrendelése mellett - lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.