Bulvár

Faléccel támadták meg a szegedi fiatalt, mert az nem akart bokszolni velük

Faléccel támadták meg a szegedi fiatalt, mert az nem akart bokszolni velük

2014. május 30., péntek
Faléccel támadták meg a szegedi fiatalt, mert az nem akart bokszolni velük
falec

Nem akart bokszolni, ezért támadtak egy fiatalemberre Szegeden. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A nyomozás adatai szerint egy nagyobb társaság beszélgetett, italozott Szegeden egy padon 2013. szeptember 12-én. Csatlakozott hozzájuk a későbbi sértett. Éjfél után a csoport egyik tagja bokszolni hívta a 31 éves férfit, aki nemet mondott, majd elindult haza. Hárman követték. A Tölgyes és a Lőcsei utca kereszteződésénél egyikőjük fejbe vágta egy 80 centiméteres léccel, majd valamennyien testszerte ütötték és rugdosták a földre kerülő sértett. Mobiltelefonját és cigijét elvették. A 31 éves szegedi lakost súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők - írja a police.hu. A rendőröket egy állampolgár értesítette. A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei a helyszín közelében elfogták a 23 éves

T. Tamást

és a 36 éves

D. Zoltánt

. A harmadik támadó személyazonossága ismeretlen maradt. A nyomozás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésének módja és az eszköz alkalmas lehetett volna akár életveszélyes sérülés okozására is. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és kifosztás bűntette miatt javasol vádemelést a főügyészségnek a két támadó ellen. Mindkét gyanúsított előzetes letartóztatásban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.