Bulvár

Buszsofőrre támadt egy férfi Szegeden

Buszsofőrre támadt egy férfi Szegeden

2014. május 12., hétfő
Buszsofőrre támadt egy férfi Szegeden

Buszsofőrre támadt egy bérlet és jegy nélkül utazni próbáló férfi Szegeden - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

Szenti Szabolcs

közölte, a sofőr a szegedi Csillag téren kérte vasárnap délután a buszra felszálló férfit, hogy mutassa föl a jegyét vagy a bérletét, de az utas ehelyett egy dobozos üdítőt vágott a vezető fejéhez, majd leszállt. A sofőr által adott személyleírás alapján a rendőrök este a lakásán elfogták a támadót. A 36 éves szegedi férfi beismerő vallomást tett. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, és kezdeményezi az előzetes letartóztatását - tette hozzá a százados. Két nappal korábban, péntek este egy trolibuszvezetőre támadt rá egy ittas férfi Szegeden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.