Közélet

"Az én Stefániám" - Rajz- és fotópályázatot hirdet a Stefánia Klinika

"Az én Stefániám" - Rajz- és fotópályázatot hirdet a Stefánia Klinika

2014. május 12., hétfő
"Az én Stefániám" - Rajz- és fotópályázatot hirdet a Stefánia Klinika

Ragadjon ecsetet, ceruzát vagy fényképezőgépet, s irány a Stefánia! A legjobb munkákat 10 ezer forint értékű kreatív ajándékcsomaggal és a klinika szolgáltatásaira beváltható egészségutalvánnyal jutalmazzák.

Keresve se találnánk festőibb környezetet Szeged belvárosában, mint a Stefánia. Az 1800-as évek végén épült Szegedi Nemzeti Színház, a Magyar Rádió, a Kass Szálló, a Móra Ferenc Múzeum nem csupán a turistákat késztetik arra, hogy fotómasinát ragadjanak, a helyiek is előszeretettel bóklásznak a régi épületek között. A Stefánia Klinika most rajz- és fotópályázatot hirdet, a legjobb munkákat pedig kreatív ajándékcsomaggal jutalmazzák.

A pályázat menete, feltételek

Maximum 3 darab digitális felvétellel, illetve A/3-as, bármilyen technikával készített rajz és festmény küldhető be. A rajzok hátoldalára, valamint a fotók mellé a következő adatokat kell feltüntetni: - mű címe - pályázó neve - születési dátuma - telefonszáma - e-mail címe Abban az esetben, ha a kis művész nincs még 18 éves, szülei elérhetőségét kell megadni. A munkákat egyébként a klinika Facebook-oldalára is várják, amelyeket aztán közönségszavazásra bocsátanak. Ha sikerül elérni a 30 lájkot fődíjat sorsolnak ki. A digitális fotókat az iroda@egeszsegugyimarketing.hu e-mail címre várják, 300 dpi felbontásban, 4960 x 3508 pixel méretben, jpeg formátumban. A rajzok egy borítékban személyesen is leadhatók a 6720 Szeged, Stefánia Klinika Arany J. u. 1 szám alatt.

Kategóriák

A versenyben fotó és rajz kategóriában különböző korcsoportokban hirdetnek eredményt. Fotópályázat Ifjúsági (14-18 év) Felnőtt (18 év felett) Rajzpályázat Gyermek (8-14 év) Ifjúsági (14-18 év) Felnőtt (18 év felett) + 1 közönségdíj a Facebook szavazatok alapján

Díjak

A legjobb alkotásokat, valamint a Facebook-közönségdíjast egy-egy 10 ezer forint értékű kreatív ajándékcsomaggal, illetve a klinika szolgáltatásaira beváltható egyészségutalvánnyal jutalmazzák. Az eredményekről e-mailben értesítik a pályázókat. A legjobb munkákat a magánklinika várótermében állítják ki, illetve online a

www.stefaniaklinika.hu

weboldalon is elérhetőek lesznek.

Beküldési határidő

május 31. Bővebb részleteket a

Stefánia Klinika weboldalán

találhatnak.

height-387

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.