Bulvár

A jancsikályhát is megfújták volna a fémtolvajok

A jancsikályhát is megfújták volna a fémtolvajok

2014. május 6., kedd
A jancsikályhát is megfújták volna a fémtolvajok

Tetten érték a szegedi rendőrök azokat a fémtolvajokat, akik hétfő este Szegeden akartak szert tenni zsákmányra.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába tett bejelentést egy állampolgár 2014. május 5-én 21 órakor, miszerint erkélyéről azt látja, hogy két személy a szemközti ingatlan területéről vas elemeket pakol össze. A szegedi rendőrök azonnal az Öthalom utcába siettek, ahol tetten érték a két helyi lakost. A gyanúsítottak a szomszédos ház kerítésén másztak át a kiszemelt ingatlan udvarára, ahonnan vaskályhát, alumínium csöveket és egyéb fémhulladékot szándékoztak eltulajdonítani. Az egyenruhások elfogták és a Szegedi Rendőrkapitányságra állították elő a 19 éves

B. A.-t

és a 27 éves

N. C.-t

. A férfiak kihallgatásukon elmondták, hogy a MÉH telepen akarták leadni az ellopni kívánt értékeket azért, hogy pénzhez jussanak. A terheltek ellen – szabadlábon hagyásuk mellett - lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.