Sport

A HFC gratulál Kelet-Magyarország amatőr válogatottja sikeréhez

A HFC gratulál Kelet-Magyarország amatőr válogatottja sikeréhez

2014. május 5., hétfő
A HFC gratulál Kelet-Magyarország amatőr válogatottja sikeréhez
kelet_nyugat77_gs

A Hódmezővásárhelyi FC nevében Horváth Zoltán, a klub elnöke küldött el közleményt szerkesztőségünkhöz, amellyel a május elsején a Régióválogatottak tornájának fináléjában győzelmet arató Kelet-Magyarország válogatottjának gratulál a sikerhez. A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

"A Hódmezővásárhelyi Futball Club valamennyi sportolója, edzője, szurkolója és vezetőségi tagja nevében gratulálok Kelet-Magyarország válogatottjának az Amatőr Európa Bajnokság országos döntőjének megnyeréséhez. A döntő többségében Csongrád megyei labdarúgókból álló csapat bizonyította, hogy közös akarattal sokra hivatott megyénk labdarúgása. Külön szeretnék köszönetet mondani a csapat játékosainak, edzőinek, a szakmai stáb és a vezetőség valamennyi tagjának. De csak az elismerés illeti azokat az egyesületeket is, akik hozzájárultak, hogy labdarúgóik több alkalommal a válogatottban szerepeljenek. Azonban közös siker ez, amiben része van mindenkinek, aki a megyei labdarúgásban dolgozik. Végezetül külön szeretnék az elismerés hangján szólni azokhoz a vásárhelyi labdarúgókhoz, akik játékukkal tevékeny részesei ennek a sikernek.

Kökény Tamás

és

Marton Bence

végig meghatározói voltak ennek a nagyszerű közösségnek, de egy alkalommal

Hatvani József

is a pályán segített a csapatnak. Gratulálunk nekik! Az elmúlt évek, évtizedek talán legnagyobb megyei labdarúgó sikere bizonyítja, ha egyfelé húzzuk a szekeret, gyorsabban haladunk. Ehhez a közös munkához kívánok mindenkinek kitartást, erőt, akaratot!" - írja Horváth Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.