Sport

Vízilabda: egyenlítésre készülnek a szegedi lányok

Vízilabda: egyenlítésre készülnek a szegedi lányok

2014. április 30., szerda
Vízilabda: egyenlítésre készülnek a szegedi lányok
arkosylilla_universitas_bvsc22_gs

Az 5. helyért küzd a női vízilabda bajnokság végjátékában a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapata, amely szerda délután a BVSC-vel mérkőzik hazai környezetben.

A szombati Szőnyi úti találkozón

az utolsó negyedben döntésre vitte

a mérkőzést a zuglói alakulat, s 10-7-re győzött Dalmády Szandráék ellen, akik azonban szerda délután 17 órától visszavághatnak. "Az első meccsen jó játékot mutattunk, az utolsó negyedben azonban, amikor több gólt is kaptunk, eldőlt a meccs, ám addig döntetlenszagú volt a találkozó. A hozzáállással nincs gond a csapatnál, mindenki ott van minden edzésen - igaz a keddi tréninget kicsit rövidebbre kellett szabjuk a vihar miatt. Kisebb sérülések vannak, de mindenki tudja vállalni a játékot, teljes kerettel fogunk kiállni" - árulta el

Major Levente

vezetőedző. A találkozót a SZUE-ban, nyitott uszodában rendezik, amely a május 1-jei kapunyitás miatt immár az újszegedi liget felől is megközelíthető lesz. A szegediek bíznak benne, jó idő lesz, és sokan kilátogatnak szurkolni a lányoknak, hogy egyenlítsenek

Petrovics Mátyás

alakulatával szemben a két győzelemig tartó párbajban. Amennyiben szerdán nyer, majd a harmadik, idegenbeli mérkőzést is behúzza a gárda, úgy zsinórban negyedik 5. helyét szerezheti meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.