Sport

Szerb győzelem az ATSK ellen kerekesszékes asztaliteniszben

Szerb győzelem az ATSK ellen kerekesszékes asztaliteniszben

2014. április 20., vasárnap
Szerb győzelem az ATSK ellen kerekesszékes asztaliteniszben
orszagos_bajnoksag_asztalitenisz35_gs

Magyar és szerb kerekesszékes sportolóknak rendezett versenyt az ATSK Szeged sportegyesület, 2014. április 17-én, az ATSK Asztalitenisz Teremben, az Európai Unió által támogatott, IPA Magyarország – Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében megvalósuló „InterPingpong-2” c. projekt soron következő rendezvényeként.

A héttagú szerb csapattal szemben (

Boris Stoiljkovic, Sinisa Bradasevic, Mlade Civic, Nenad Krabavac, Kristina Arancic, Sanja Mijatovic, Biljana Ubovic

) a magyar csapatot négyfős különítmény alkotta

Dollenstein János, Kis-Juhász József, Major Endre

és

Herold János

személyében. Az összesen 28 egyéni mérkőzésből álló csapattalálkozó a szerb kerekesszékesek 16-12-es győzelmével zárult a négyórás program végén. A verseny kiváló felkészülés volt mindkét nemzet sportolói számára, hiszen fontos nemzetközi versenyek következnek a válogatott játékosoknak. Folytatás május 3-án Kiskunmajsán, a Fogyatékkal Élők Sportnapján, amelyet az ATSK Szeged a Kiskunmajsai Önkormányzattal és a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel együttműködésben rendez meg, szintén az Interpingpong2 projekt keretében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.