Kultúra

Szegeden koncertezik a Bogoz

Szegeden koncertezik a Bogoz

2014. április 29., kedd
Szegeden koncertezik a Bogoz

A Bogoz első lemezbemutató turnéjának következő állomása a napfény városa, Szeged lesz, ahol az Elefánt zenekarral lépnek fel pénteken, a Cooltour Café színpadán.

A Bogoz zenekar 2011-ben lépett a hazai alterpop mezejére, azóta rendszeresen koncertezik önállóan, mi több, olyan zenekarok terelgették előzenekarként, mit a Kiscsillag vagy a Pál Utcai Fiúk. A formáció a hazai fesztiválokon is megvetette a lábát, a Veszprémi Utcazene Fesztiválon a nap előadójává választották a bandát. A zenészek túl vannak egy kislemezen, nem régiben pedig megjelent – az NKA támogatásában - a várva-várt nagylemezük, mely a Bogoz eddigi termésének legjavából válogat. „A tíznótás korongon több stílus kavarog, így nagy eséllyel mindenki talál majd rajta kedvenc dalokat” – mondják a lemezről a fiúk. Május 2-án, pénteken a szegedi Cooltour Caféban zenélnek 21:30-tól, 23 órától pedig az Elefánt gondoskodik a hangulatról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.