Közélet

Szakmai díjat kapott a Mol vezetőképzési programja

Szakmai díjat kapott a Mol vezetőképzési programja

2014. április 12., szombat
Szakmai díjat kapott a Mol vezetőképzési programja

A Mol csoport vezetőképzési programja, a LEAD, a nemzetközi vállalatok kategóriában a legjobb 5 közé kerülve, elnyerte a HR.com Leadership 500 szakmai díját - közölte a cégcsoport az MTI-vel.

A díjat a Mol a tehetségek fejlesztéséért tett nemzetközi erőfeszítéseiért kapta. A csoport LEAD programja 200 nemzetközi pályázó közül került a díjazottak közé. A Mol 2013-ban indította vezetőképzési programját azért, hogy nemzetközi vezetők új generációját képezze ki, akik képesek a vállalatot a folyton változó körülmények között irányítani és emellett kimagasló üzleti eredményeket érnek el. A vezetőképző program résztvevői 11 országból érkeznek, eddig több mint 300 LEAD-jelölt esett át a szigorú kiválasztási folyamaton, s 65 kiválasztott tehetség már részt vett a programban. A HR.com egy 200 000 tagot számláló nemzetközi, szakmai közösség, ahol a legkiemelkedőbb HR gyakorlatokat, trendeket mutatják be. A Leadership 500 díj a legkiemelkedőbb vezetőképzési gyakorlatokat ismeri el, amelyek megerősítik a vállalatok vezető szerepét az iparágban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.