Közélet

Spirituális napot tartanak az IH-ban!

Spirituális napot tartanak az IH-ban!

2014. április 11., péntek
Spirituális napot tartanak az IH-ban!
Bagdy Emőke

Április 12-én, szombaton kiállítással egybekötött Spirituális Napot tartanak az IH Rendezvényközpontban. Az érdeklődők elismert írókkal, pszichológusokkal, csillagászokkal találkozhatnak, Szegedre látogat AJ Christian és Jeszenszky István is.

Az immáron második alkalommal megrendezett Spirituális Napon az IH-ban húsvét előtti szombaton olyan előadók töltik majd fel a nyitott elméket pozitív gondolatokkal, mint

AJ Christian, Bácskai Júlia, Kiss Balázs Kúnó, Angster Mária

és

Jeszenszky István

. AJ Christian, a magyar bestseller, a „Mit keresett Isten a nappalimban?” című könyv írója magáról a tudatosságról fog előadást tartani. A „szabadszóműves” Bácskai Júlia, a Pszichoszínház alapítója „Női agy, férfi lélek? Pszichológia egymásról” címmel ad elő. Kiss Balázs Kúnót egy cél vezérli: hogy minden ember ráismerjen arra, maga a Teremtő nyilvánul meg általa. A híres csillagász, számos könyv írója „A Spirituális világkép zsákutcái” címmel fog előadást tartani. Angster Mária gyermek szakpszichológus, pszichoterapeuta és családállító pedig az ikertörténetekről fog beszámolni. A rendezvény záró koncertjét Jeszenszky István világhírű zene- és előadóművész adja majd „gyógyító énekek a szív centrumából” címmel.

Aura-Soma

Jeszenszky István szavai invitálnak a II. Spirituális Napra április 12-én az Ifjúsági Házba: „Szülessen meg benned a vágy az ébredésre, hogy a szem tisztán lásson, hogy a fül tisztán halljon, hogy a szó igaz legyen, s a szíved virága nyíljon ki és találjon rá a szeretetre.”

Előadók (nagy terem):

10-11 óra: Angster Mária "Ha te nem élsz, én sem élek jól" - ikertörténetek- 12-13 óra: A. J. Christian "Tudatosság a spiritualitásban" 14:30-15:30: Bácskai Júlia "Női agy, férfi lélek? Pszichológia egymásról..." 16-17 óra: Kiss Balázs Kunó "A spirituális világkép zsákutcái" Zárókoncert 18:30-20:00: Jeszenszky István: "Gyógyító énekek a szív centrumából"

Földszint Maros-terem:

Dömök Tünde és Jenei Kornél, Hangfürdők: - 9-10 óra - 11-12 óra - 15-16 óra Nagy Anita, Sámándob bemutató 13:30-14:30-ig Larimar Kristálykapu, Vezetett meditáció 17:15-18:15-ig: "Gyógyító Kristályok Érintése"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.