Sport

Melyik kapus lesz a Tippbajnok? – 24. forduló

Melyik kapus lesz a Tippbajnok? – 24. forduló

2014. április 25., péntek
Melyik kapus lesz a Tippbajnok? – 24. forduló
kistelek_csanadpalota26_potoret_gs

A Tippbajnok játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának eredményeire a hálóőrök tippelnek. Most a Csanádpalota kapuvédője, Andrei-Grigore Potoret adta le tippjeit.

Tippbajnok játékunkban a 2013-2014-es sorozat tavaszi szezonjában hajrájában ezúttal a bajnokságok futballkapusai adhatják le voksaikat a megye I-es fordulókra. A verseny Mazeti termékekért folyik majd. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára “vetődő” keeper pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki.

Vasas Gábor

(HFC) 8 ponttal nyitotta a tippjátékot,

Dongó Dénes

, a Volán kapusa 7 pontot ért el, az UTC hálóőre,

Tombácz Róbert

14 pontos,

Czirják Tamás

vezeti a játékot 20 ponttal, a Makó hálóőre,

Czirbus Gábor

11 pontot ért el, az ásotthalmi portások

Ábrahám Tamás

és

Urlauber István

15 pontot gyűjtöttek és rögtön a második helyre léptek. A Tápé portása,

Kispéter Zoltán

9 pontos, legutóbb az FK portása,

Brunczvik Dániel

pedig 8 pontot gyűjtött. A 24. fordulóra a Csanádpalota FC kapusa, Andrei-Grigore Potoret adta le voksait. A romániai légiós hálóőr a mórahalmi csúcsrangadótól a Tisza Volán szűkös sikerét várja, hozzátéve, a győztes találat jó eséllyel

Faragó Bence

lábát elhagyva landol majd a hálóban. A Vásárhely és a Makó presztízscsatájából már gólgazdagabb produktum születhet véleménye szerint, pontosztozkodással a végén, illetve szintén ikszre teszi a Szegedi VSE és a Sándorfalva csörtéjét. A maga részéről nem szándékozik gólt kapni az FK 1899 Szegedtől, ráadásul a támadósorban futballozó társakban is bízik, így a Csanádpalotától sima, 3-0-ás sikerre számít Dóra Jánosék ellen. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Andrei-Grigore Potoret tippjei a 23. fordulóra:

Mórahalom VSE - Tisza Volán SC 0-1 Csanádpalota FC - FK 1899 Szeged 3-0 Tápé ESK - Ásotthalmi TE 1-2 Szentesi Kinizsi TE - Nagymágocs SE 2-0 Szegedi VSE - Sándorfalva SK 1-1 Ujszegedi TC - Csongrád TSE 3-0 Kisteleki TE - Algyő SK 1-3 HFC - Makói FC 2-2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.