Sport

Megye I-es tippbajnok: Brunczvik Dániel 8 pontos

Megye I-es tippbajnok: Brunczvik Dániel 8 pontos

2014. április 22., kedd
Megye I-es tippbajnok: Brunczvik Dániel 8 pontos
tape_fk32_gs

Tippbajnok játékunkban az FK 1899 Szeged kapusa tippelt a 23. fordulóra, volt egy teli találata, összesen 8 pontot ért el.

A Tippbajnok játékunkban Brunzcvik Dániel 8 pontot ért el, a Csongrád - SZVSE meccset telibe kapta a 2-0-ás tippjével, jól érezte az Ásotthalom és a Volán győzelmét is, több mérkőzésen született azonban meglepetés, ami a kék-fekete hálóőrt is megtréfálta. A verseny Mazeti termékekért folyik. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb a hálóőr. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Így tippelt Brunczvik Dániel tippjei a 23. fordulóra:

Makói FC – Ujszegedi TC

2-2

- végeredmény: 1-3 - kapott pont: 0 Ásotthalmi TE – Szentesi Kinizsi TE

3-1

- végeredmény: 1-0 - kapott pont: 2 Algyő SK – Csanádpalota FC

2-1

- végeredmény: 1-1 - kapott pont: 0 Tisza Volán SC – HFC

3-1

- végeredmény: 4-0 - kapott pont: 2 Csongrád TSE – Szegedi VSE

2-0

- végeredmény: 2-0 - kapott pont: 4 FK 1899 Szeged – Mórahalom VSE

2-1

- végeredmény: 0-2 - kapott pont: 0 Nagymágocs SE – Kisteleki TE

3-1

- végeredmény: 1-2 - kapott pont: 0 Sándorfalva SK – Tápé ESK

1-3

- végeredmény: 4-0 - kapott pont: 0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.