Sport

Megye I-es tippbajnok: Andrei-Grigore Potoret 11 pontos

Megye I-es tippbajnok: Andrei-Grigore Potoret 11 pontos

2014. április 28., hétfő
Megye I-es tippbajnok: Andrei-Grigore Potoret 11 pontos
kistelek_csanadpalota26_potoret_gs

Tippbajnok játékunkban a Csanádpalota kapusa, Andrei-Grigore Potoret tippelt a 23. fordulóra, összesen 11 pontot ért el.

A Tippbajnok játékunkban Andrei-Grigore Potoret 11 pontot ért el, jól érezte, hogy a tavasz meccsén, a Mórahalom – Tisza Volán derbin ki lett a nyerő, ezen kívül az UTC, a Csanádpalota és a Szentes sikerére is helyesen tippelt, a HFC – Makó ikszes partiját az utolsó percekben bukta el a kapus. A verseny Mazeti termékekért folyik. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb a hálóőr. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Így tippelt Andrei-Grigore Potoret a 23. fordulóra:

Mórahalom VSE – Tisza Volán SC

0-1

- végeredmény: 3-4 - kapott pont: 3 Csanádpalota FC – FK 1899 Szeged

3-0

- végeredmény: 1-0 - kapott pont: 3 Tápé ESK – Ásotthalmi TE

1-2

- végeredmény: 7-5 - kapott pont: 0 Szentesi Kinizsi TE – Nagymágocs SE

2-0

- végeredmény: 3-2 - kapott pont: 2 Szegedi VSE – Sándorfalva SK

1-1

- végeredmény: 4-2 - kapott pont: 0 Ujszegedi TC – Csongrád TSE

3-0

- végeredmény: 1-0 - kapott pont: 3 Kisteleki TE – Algyő SK

1-3

- végeredmény: 1-1 - kapott pont: 0 HFC – Makói FC

2-2

- végeredmény: 1-2 - kapott pont: 0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.