Sport

Labdarúgás: tízet gurítottak a szegedi veteránok a Szekszárdnak

Labdarúgás: tízet gurítottak a szegedi veteránok a Szekszárdnak

2014. április 1., kedd
Labdarúgás: tízet gurítottak a szegedi veteránok a Szekszárdnak
szeged_szekszard_veteranok

Felkészülési mérkőzésen találkozott az elmúlt hétvégén Szeged és Szekszárd 60 éven felüliekből álló együttese. Az összecsapás rendkívül magabiztos, tízgólos hazai sikerrel végződött.

A két gárda meccse afféle visszavágónak is tekinthető, lévén, az év elején már megmérkőztek egymással a kecskeméti Hírös Kupán, ahol a szekszárdiak diadalmaskodtak 5-3-ra. Tóth Andrásék revánsa igazán jól sikerült, hiszen többek között két triplázásnak is köszönhetően nyolc góllal verték a Tolna megyei riválist. A Szeged április 13-án Békéscsaba és Kecskemét legjobbjaival száll harcba a régió legjobb csapata címért, majd fél évvel később már az induló, őszi-tavaszi rendszerű magyar bajnokságban öregbítheti tovább a város labdarúgásának hírnevét.

Felkészülési mérkőzésen:

Szeged - Szekszárd 10-2

Szeged, SZVSE-stadion. Vezette: Rácz László.

Szeged:

Miskolczi Ferenc, Nagy Mihály (kapusok), Antal Ferenc, Orosházi László, Kozma János, Tóth András, Buka János, Farkas Imre, Pálinkó Mihály, Wenner Vilmos, Huszár Zoltán, Gerecz Péter, Nagy István, Szentes Bíró Ferenc.

Játékos-edző:

Farkas Imre.

Gólszerzők:

Tóth (3), Gerecz (3), Orosházi (2), Kozma, Buka. Farkas Imre:

"Különböző okok miatt kissé felforgatott összeállításban álltunk ki a mérkőzésre, de összességében azt mondhatom, ez sem a játékunkon, sem az eredményességünkön nem látszott meg. Külön örülök Orosházi László jó játékának, szerencsére gyorsan sikerült beilleszkednie a társaságba."

Dudás Tivadar, az OVLSE Dél-Kelet Régió koordinátora:

"Örülök a győzelemnek, de azt gyorsan szeretném hozzátenni, hogy ebből a találkozóból messzemenő következtetéseket nem szabad levonni. Két hét múlva a regionális riválisokat lenne igazán fontos két vállra fektetnünk, akkor lennék csak igazán boldog, ha az is sikerülne."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.