Sport

Labdarúgás: az Algyő szomorkodhat az iksz miatt + FOTÓK, VIDEÓ

Labdarúgás: az Algyő szomorkodhat az iksz miatt + FOTÓK, VIDEÓ

2014. április 27., vasárnap
Labdarúgás: az Algyő szomorkodhat az iksz miatt + FOTÓK, VIDEÓ
kistelek_algyo10_gs

Izgalmas, sok helyzetet hozó meccsen, a vendégek támadtak többet, az Algyőnek állt a zászló, a Kistelek azonban két gólhelyzetéből egyet értékesíteni tudott.

Egy erős középcsapat látogatott el a kiesés elkerüléséért küzdő gárdához, a fogadóirodák 1,4 körüli oddsot adtak volna a vendéggyőzelemre és talán kétszer ekkorát az ikszre. Utóbbi jött be. Ezt három dolognak köszönhették Piacsekék. Egyrészről egy harcos, küzdő fellépésnek, Fortunának és a pontatlan algyői támadójátéknak, másként fogalmazva: Szalkai kapus teljesítményének. Megközelítés kérdése, hogy Hadár fejelt-e röviden, Pataki tekert-e kisebb erővel a kelleténél a felső léc alá, vagy a keeper tornászszámai voltak olimpiai pontokat érő gyakorlatok. A nézők mindenesetre láthattak vagy féltucat gólhelyzetet, és még ennyi gólreményű támadást, két gólt és nagy küzdést. Ez a mai meccs olyan találkozó volt, ami miatt az emberek szívesen látogatnak ki megyei fociderbikre.

Kistelek, 150 néző
2014. április 27., 17.00
Kisteleki TE
Algyő SK
Vége a mérkőzésnek.
játékvezető: Bán Imre • asszisztens: Barta Norbert István, Barna Zoltán
1
-
1

Labdarúgó megyei I. osztály 24. forduló:

Kisteleki TE - Algyő SK 1-1 (0-0).

Kistelek, 150 néző, vezette: Bán Imre (Barta Norbert István, Barna Zoltán).

Kistelek:

Szalkai - Bosánszki, Gera (Getyinás 58'), Rácz, Bakonyi, Rostás (Tóth - a szünetben), Lajos (Keresztes 82'), Kispál, Piacsek, Koncz (Farkas Á. - a szünetben), Fődi.

Vezetőedző:

Czeigersmidt Roland.

Algyő:

Révész - Szűcs, Szélpál, Pénzváltó, Daróczi, Gyimesi, Pataki (Mohácsi 58'), Podonyi, Bogdán (Farkas Sz. - a szünetben), Kohajda (Kiss 62'), Hadár (Sebők 58').

Vezetőedző:

Takács Zoltán.

Gólszerzők:

Lajos (54'), ill. Daróczi (70').

Sárga lap:

Gera (16'), Rostás (45'), ill. Pataki (6') , Szélpál (32'), Pénzváltó (36'), Daróczi (60'), Kiss (85'). Czeigersmidt Roland:

Értékes egy pontot szereztünk a jól futballozó Algyő ellen. Szerencsénk is volt a meccsen, de szerintem ez annak is köszönhető, hogy sokat tettünk érte. Tudásban nem vagyunk egy szintben ellenfelünkkel, de akaratban sikerült felnőni hozzájuk, és talán még túl is léptünk rajtuk. A mai küzdelmünk is bizonyítja, hogy nem megye kettes csapat a Kistelek, ezt szeretnénk a szezon végégig meg is mutatni.

Takács Zoltán:

Hiába támadjuk végig a mérkőzést, ha nem rúgjuk be a helyzeteinket, akkor bizony elmarad a siker. A kapu előtt nagyon határozatlanul játszottunk, ellenfelünk pedig egy kontratámadásból lőtt egy gólt, de még utána is számtalan akciót vezettünk, sokkal jobban kell koncentrálni ahhoz, hogy ezekből gólok szülessenek. A pontvesztéshez bár nem volt köze a kritikán aluli játékvezetésnek, de azért azt megjegyezném, hogy erre nem szolgáltunk rá.

Tekintse meg a SZEGEDma TV felvételét!

https://www.youtube.com/watch?v=RybAMBm6Mkg

Online közvetítésünk:

VÉGE
92'
Vége.
90'
Két perc a ráadás.
89'
Támadnak a vendégek, több beadás, bejátszás hal el.
85'
Kiss sárgul be.
83'
Sebők lőtt 18 méterről, kedvező helyzetből, egy szép akció végén alig fölé.
82'
Lajos le, Keresztes fel.
80'
A másik oldalon Lajos cselezgetett veszélyesen, végül a vendégeknek sikerült szerelni.
75'
Algyői nyomás továbbra is. Sebők oldalsó lövését védi Szalkai.
70'
GÓÓÓL!!!Az algyői nyomás góllá érett. Szűcs jobb oldali szabadrúgása keveredik a bal kapufa magasságában álló Daróczihoz, aki cselezgetés után végül 4 méterről elrúgja Szalkai mellett a bőrt a hosszúba. 1-1!
65'
A gól jelentősen felpörgette a meccset, a hazaiak is sorra építik a támadásokat, de az Algyő is küzd erőszakosan az egyenlítésért.
62'
Kiss jön Kohajda helyére az Algyőben.
60'
Daróczi is lapot kap.
58'
Gera jött le Getyinás fel a hazaiaknál, az Algyőben Hadár és Pataki ment pihenni, Sebők és Mohács pedig be a pályára.
54'
GÓÓÓL!!! Betalál a Kistelek egy három a kettő elleni kontrából. Farkas vezeti a kapusra jobbról a labdát, kifut rá Szalkai, ezért Farkas 14 méternél a balról érkező Lajos elé passzol, akinek már csak a hálóba kell gurítania. 1-0!
52'
Tóth ziccere a másik oldalon, Révész is a helyén van, lábbal hárít.
50'
Hadár előzi meg védőjét és fejel 6 méterről, a hazai portás most is bizonyítja, hogy remek formában van.
47'
Pataki jobb oldalról lőtt egy szabadrúgást kapura 20 méterről, Szalkai szépen védett.
46'
Mindkét csapat cserélt a szünetben. A Kisteleknél Tóth és Farkas jött föl, a vendégeknél Bogdán helyére érkezett Farkas Szilárd.
46'
Úton a labda.
Helyzetjelentés a másik megye I-es meccsről: a szünetben a Makó Tóth Attilának a 44. percben lőtt góljával 1-0-ra vezet a Hódmezővásárhelyi FC vendégeként.SZÜNET
45+1'
Kitört a szünet.
45'
Lerántásért sárgáz Bán Imre, Rostás az elkövető.
43'
Daróczi felívelt szabiját öklözi ki Szalkai.
41'
Tovább akciózik az Algyő, több lövőhelyzetet cseleznek el, vagy akad fenn a falba a löket, legutóbb Kohajda átlövése ment a kapu felé, de egy méterrel mellé
36'
Pénzváltó csúszik be késve.
32'
Szélpál gáncsolása ér sárgát
30'
Daróczi szabadrúgása kijön Szalkairól, Hadár a kapus kezébe sodorja a kipattanót.
28'
Hadár ível balról, Szalkai kimozdul, de visszalép, közben Pataki pöccint bele a labdába 10 méternél, a hazai kapus reflexből tolja fölé a bőrt - nagy helyzet volt ez is.
23'
Koncz szabiját öklözi Révész. A bedobásból később Rostás lő kapura 20 méterről, az algyői portás hatalmas bravúrral üti ki a jobb kapufa mellől a labdát.
22'
Az első szögletet Pataki adja be , a hosszúról Pénzváltó emeli vissza, Pataki kapásból bombáz, jócskán fölé.
20'
Egy bedobás után Lajos fordul lövésre 7 méternél, épp Révész kezébe.
18'
Kohajda gurít vissza egy egyéni akció végén jobbról, Hadár elől épphogy kivágják a bőrt.
16'
Gera kap sárgát egy erősebb belépőért.
14'
Gyimesi lő távolról: nagyon mellé.
10'
Aktívabb a támadásban az Algyő, több felívelés érkezik a szélek felől, Hadárt és Bogdánt keresik a labdával.
6'
Pataki kap könyöklésért lapot.
5'
Podonyi lövés helyett cselez, visszapasszol Kohajdának, akinek blokkolják a lövését.
4'
Daróczi balról ívelt be magasan, a hosszún Hadár tudott kapura fejelni, Szalkai a gólvonalról ütötte ki bravúrral a labdát.
1'
A Kistelek kezdett.
16.55: Felvonulnak a csapatok, a hazaiak tiszta kékben, a vendégek pedig tiszta fehérben játszanak majd. A tudósító mellett az FK Szeged edzője, Hűvös Gábor is megtekinti a meccset, mindkét együttessel fognak még küzdeni a kék-feketék. 16.45: Üdvözlet Kistelekről! Áprilisi a hangulat, a csapatok melegítenek, a hangszóróból bömböl a Nirvana - Smells Like Teen Spirit című örökzöld nótácskája. Az élő közvetítés 17 órakor kezdődik.

A találkozó elé:

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.