Sport

Labdarúgás: hazai pályán folytatják a szegedi veteránok

Labdarúgás: hazai pályán folytatják a szegedi veteránok

2014. április 25., péntek
Labdarúgás: hazai pályán folytatják a szegedi veteránok
veteranok_godollo_012

Szegeden rendezik az Országos Veterán Labdarúgó Sportegyesület (OVLSE) tavaszi bajnokságának 2. fordulóját. Városunk 60 éven felüli játékosokból álló válogatottja éllovasként vág neki a Békéscsaba, illetve Kecskemét elleni összecsapásoknak.

Az április 13-i

első körnek

a Békés megyeiek adtak otthont, végül azonban be kellett érniük a második hellyel, mivel a szegedi együttes jobb gólaránya révén maga mögé szorította a nagy riválist. A Kecskemét egyelőre pont nélkül áll. A Szegeden zajló második forduló szombat reggel 8.55-kor az ünnepélyes megnyitóval kezdődik a SZVSE-stadionban. A 2014-es bajnoki szezon egyetlen etapból áll, melynek fordulóit tavasszal rendezi meg a 75 nevezett csapat, regionális szinten. Ezt követően áll át az országos kiírás az őszi-tavaszi rendszerű lebonyolításra.

A bajnokság állása:

1. Szeged 4 pont (gólarány: 6-3) 2. Békéscsaba 4 pont (gólarány: 5-4) 3. Kecskemét 0 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.