Sport

Kézilabda: a Csurgó elleni elődöntővel hangol a Sportingra a Pick

Kézilabda: a Csurgó elleni elődöntővel hangol a Sportingra a Pick

2014. április 23., szerda
Kézilabda: a Csurgó elleni elődöntővel hangol a Sportingra a Pick
SZS20140319_pick_szeged_csurgo_047

Csütörtök este a Csurgó együttesével vívja a bajnoki elődöntő első mérkőzését a Pick Szeged, amely vasárnap este negyeddöntős visszavágót is játszik a portugál Sportinggal.

Szombaton a portugál Sporting otthonában szenvedett

meglepő vereséget

a Pick Szeged az EHF Kupa negyeddöntőjének odavágóján, vasárnap este 19.15-től pedig hazai pályán dolgozhatja le kétgólos hátrányát

Juan Carlos Pastor

együttese. Közte azonban még van egy fontos megmérettetés: a hazai bajnokság elődöntős párharca is elkezdődik Vadkertiéknek a Csurgó ellen. Idén négyszer csapott össze a két gárda, a bajnokságban mindkétszer szegedi diadal született, míg a kupában idegenben egy góllal alulmaradtak a Tisza-partiak, amiért Szegeden bőséggel visszavágtak. A somogyiak tavasszal ugyancsak az EHF Kupában szerepeltek, ahonnan csak az utolsó fordulóban, a Hannovertől elszenvedett egygólos vereség miatt nem jutottak tovább a negyeddöntőbe. A csalódott Csurgó nyilván a bajnokságban igyekszik javítani, s noha a Pick ellen nem lesz könnyű dolga

Imre Vilmos

alakulatának, bizonyosan szívós ellenfélnek bizonyulnak majd, sima győzelmekre semmiképpen nem számíthat a Pick jelenlegi feszített ütemű sorozatában. A mérkőzésre a belépő 1500 forint, családi jegy 2000 forintért váltható, a pénztár csütörtökön 16 órakor nyit. A Sporting elleni EHF Kupa-negyeddöntő visszavágójára április 23-án, szerdán és 25-én, pénteken 15 óra és 18.30 között vásárolhatók jegyek az újszegedi sportcsarnokban, a belépő 3000 forint, a családi biléta 3500 forint.

A csütörtök este 18.30-kor kezdődő Csurgó elleni bajnoki elődöntőt, valamint a vasárnap esti, 19.15-kor kezdődő EHF Kupa-negyeddöntő visszavágóját a Sporting ellen a SZEGEDma.hu élőben közvetíti!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.