Közélet

Jótékonysági est a GEMMA javára

Jótékonysági est a GEMMA javára

2014. április 22., kedd
Jótékonysági est a GEMMA javára
napfenyes_gyermekarcok

Napfényes Gyermekarcok címmel szerveznek jótékonysági estet a Szegedi Nemzeti Színházban április 26-án, melynek teljes bevételét bevételét a GEMMA Szociális Szolgáltató Központ - Fejlesztő Iskola javára ajánlották fel a szervezők.

Szombat este 19 órától a Szegedi Nemzeti Színházban immár ötödik alkalommal rendezik meg a Napfényes Gyermekarcok című koncertsorozatot, melynek bevételét idén a szervezők a GEMMA javára ajánlották fel. Az est háziasszonya

Vajda Júlia

operaénekes lesz, fellép többek között a Szegedi Vox Nova Kórus, az Universitas Szinfonikus Zenekar, a Szeged Táncegyüttes, a Vaszy Kórus és a GEMMA énekkara is. Jegyeket a színház jegyirodában és a jegy.hu-n vásárolhatnak az érdeklődők. További részleteket a rendezvény

Facebook-oldalán

olvashat! A GEMMA Szociális Szolgáltató Központ - Fejlesztő Iskola fogyatékkal élő gyermekek és fiatal felnőttek részére nyújt fejlesztő nevelés-oktatást, illetve szociális nappali intézményi ellátást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.