Sport

Hivatalos: Mikler három évre a Veszprémhez igazolt, közben betörtek szegedi lakásába (FRISSÍTVE!) + VIDEÓK

Hivatalos: Mikler három évre a Veszprémhez igazolt, közben betörtek szegedi lakásába (FRISSÍTVE!) + VIDEÓK

2014. április 15., kedd
Hivatalos: Mikler három évre a Veszprémhez igazolt, közben betörtek szegedi lakásába (FRISSÍTVE!) + VIDEÓK
miklerroland_pick_veszprem_mj08

A válogatott kapus hároméves szerződést kötött az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával, rövidesen nősülni fog, és betörtek szegedi lakásába.

Mikler Roland

nyártól a Veszprémben folytatja,

a Nemzeti Sport információját

a veszprémi klub vezetői és

Bognár Nándor

, a játékos menedzsere egyaránt megerősítette, továbbá a hálóőr Facebook-oldalán videóüzenetben is bejelentette a hírt július 1-jei átszerződéséről, illetve tervezett esküvőjéről. A 29 éves, 138-szoros válogatott Mikler 1995 és 2010 között 15 évig játszott a Dunaferrben, majd az utóbbi négy szezonban a Pick Szegedet erősítette. A nemzeti csapatban a legjobb eredménye a 2012-es olimpián elért 4. hely.

A Picknél

José Manuel Sierra nyári érkezése

nyílt titok, a 35 éves spanyol kapus

Tatai Péterrel

oldhatja meg a feladatokat. Mikler a Veszprémben

Mirko Aliloviccsal

és

Fazekas Nándorral

osztozhat a poszton, a három kapusra a fokozott terhelés miatt is a szükség lesz. A Veszprém – ez már csaknem biztos – elindul jövőre a SEHA-ligában, amelyben olyan BL-gárdákkal találkozik, mint a Vardar Szkopje, a Metalurg Szkopje, a CO Zagreb, a Celje és a Tatran Presov. Az esetleges indulás azt is megköveteli, hogy ne a BL-sikerhez szűknek mondható 16 tagú kerettel dolgozhasson

Carlos Ortega

vezetőedző. A Veszprém a közelmúltban már bejelentette Lékai Máté és Gasper Marguc érkezését, a két játékos szintén három évre írt alá. Mikler Rolandot a Veszprém szerette volna a keddi sajtótájékoztatón személyesen üdvözölni, illetve lehetővé tenni, hogy a sajtó képviselői kérdéseket intézhessenek hozzá. A Nemzeti Sport információi szerint ezt azért nem tette, mert "a jelenlegi munkaadója nem járult hozzá". Mikler újabb facebookos videóüzenetében azonban arra hivatkozik, betörtek lakásába, s emiatt nem tudott részt venni a veszprémi sajtótájékoztatón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.