Sport

Hátország: Szeged 2011- és algyői sikerek két gyerektornán

Hátország: Szeged 2011- és algyői sikerek két gyerektornán

2014. április 18., péntek
Hátország: Szeged 2011- és algyői sikerek két gyerektornán
latinnegyed_algyokupa02

A Rendőr TE az Algyő SK csapatával együttműködve április 12-én az algyői sportpályán labdarúgótornát szervezett a 2005. évben született gyermekek részére 6 csapat részvételével Latin Negyed Kupa néven, míg a 2004. évben született gyermekek részére 4 csapat részvételével Algyő Kupa néven.

Az A csoportban a

Simon Róbert

edzette Rendőr TE csapata szoros mérkőzésen ikszelt

Makra Zsolt

algyői fiaival, míg a SZEAC együttesét irányító

Kárász Dávid

csapata ellen győzelmet aratott. Az Algyő és a SZEAC csapata gólgazdag mérkőzésen megosztozott a pontokon, így a Rendőr TE csapata végzett az élen, megelőzve sorrendben az Algyő és a SZEAC csapatát. A B jelű kvartettben a

Horváth Zoltán

edző által írányított Déli Aprók FC csapata két vereséget szenvedett a csoportban, de az edző maximálisan meg volt elégedve a gyerekek játékával, küzdőszellemével az eredményektől függetlenül is.

Busáné Balázs Rita

csapata, a Szeged 2011 jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzte

Kovács Péter

edző edzette Tisza Volán együttesét, így ők kerültek a döntőbe. Az 5. helyért, valamint a bronzmérkőzésen büntetők döntötték el a helyezések sorsát, melyben a DAFC és a Tisza Volán együtte volt a szerencsésebb. A döntőben megérdemelten nyert a Szeged 2011 együttese. A négy csapat részvételével zajló Algyő Kupa küzdelmei során az Algyő csapata szoros küzdelemben ugyan, de mindegyik mérkőzésén győzött, így megérdemelten nyerte meg a tornát. Második helyen

Dlusztus Imre

SZEAC-os, míg 3. helyen

Vándor Zsolt

Tisza Volán nevelésű gyermekei végeztek. Negyedik helyet a Rendőr TE csapata szerezte meg. Az edzők megállapodása alapján, azoknak a gyerekeknek szólt a torna, akik más rendezvényeken kevesebb játéklehetőséget kapnak, de minden edző egyetértett abban, hogy hasznos volt és minden tréner bőven talált pozitívumot a srácok játékában. Az egyik torna főszponzora a Latin Negyed édességáruház tulajdonosa, Tóth János volt, míg a másik szponzor névtelenséget kért, de mind a két személy már korábban is támogatta a Rendőr TE által szervezett gyermektornákat, s ezúttal is örömmel álltak a gyermekfutball mellé, biztosították az érmek, a különdíjak és a kupák beszerzését. Kikötésük és a támogatásuk feltétele ezúttal is, mint eddig mindig, annyi volt, hogy mosolygós, boldog fiatalok lepjék el a pályákat. A Rendőr TE neve lassan összeköthető a KAAS Ingatlangalériával. Az ingatlangaléria a húsvét közeledte alkalmából, és a nagy létszámú gyermeksereg végett, ismét kitett magért és felajánlásaként minden tornán szereplő gyermek egy kindertojással gazdagodott, melynek egy-két gyermek jobban örült, mint az éremnek, ráadásul mindezeket egy Rendőr TE-s nyúl adta át nekik a jutalmat. Makra Zsolt és együttese vezetősége további egy szelet csokoládéval lepte meg a fiatalokat.

Latin Negyed Kupa

A csoport

Rendőr TE - Algyő Sk 0-0 SZEAC - Algyő SK 3-3 Rendőr TE - SZEAC 4-0

B csoport

DAFC - Szeged 2011 0-8 DAFC - Tisza Volán 0-4 Szeged 2011 - DAFC 0-0

5. helyért:

DAFC - SZEAC 2-2, büntetőkkel: 3-2

3. helyért:

Tisza Volán - Algyő 2-2, büntetőkkel 2-0

Döntő:

Szeged 2011 - Rendőr TE 2-0

Végeredmény:

1. Szeged 2011 2. Rendőr TE 3. Tisza Volán 4. Algyő 5. DAFC 6. SZEAC

Algyő Kupa

Rendőr TE - SZEAC 1-6 Rendőr TE - Algyő 1-2 Rendőr TE - Tisza Volán 0-3 SZEAC - Tisza Volán 4-1 SZEAC - Algyő 2-3 Tisza Volán - Algyő 1-2 1. Algyő 2. SZEAC 3. Tisza Volán 4. Rendőr TE

A Latin Negyed kupa legjobbjai csapatonként:

Balogh Balázs (Rendőr TE), Sahin-Tóth Csanád (DAFC), Gácsi Iván (SZEAC), Forgó Dániel (Algyő), Petrovics Máté (Tisza Volán), Molnár Benedek (Szeged 2011)

Az Algyő Kupa legjobbjai csapatonként:

Kassai Dávid ( Rendőr TE) Oroján Zsombor (SZEAC), Tassi Ádám (Algyő), Semjényi Márton (Tisza Volán)

Simon Róbert és Horváth Zoltán 2005-ös fiai:

Kovács Kornél, Uzonyi Máté, Balogh Balázs, Szabó Benjamin, Haska Áron, Faragó Mátyás, Sahin-Tóth Csanád, Magyari Levente, Barna Zoltán, Ágoston Márk.

Horváth Zoltán 2004-es tanítványai:

Nagy Bendegúz, Pósa Ádám, Rovó Gergő, Szeberényi Kristóf, Barna Zoltán, Virág Péter, Kassai Dávid, Faragó Mátyás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.