Sport

Hátország: a deákos fiúk és a krúdys lányok nyerték a SZVSE focitornáját + FOTÓK

Hátország: a deákos fiúk és a krúdys lányok nyerték a SZVSE focitornáját + FOTÓK

2014. április 17., csütörtök
Hátország: a deákos fiúk és a krúdys lányok nyerték a SZVSE focitornáját + FOTÓK
szvsefocitorna_004_mmz

Nyolc fiú és három leány csapat részvételével meghívásos, középiskolai labdarúgótornát rendezett a Krúdy Gyula Szakközépiskola, "Tavasz-Kupa" néven, melyet a Városi Sportigazgatóság díjakkal szponzorált, míg a Szegedi Vasutas Sport Egyesület a helyszínt biztosította.

A nagy sikerű sportrendezvényen színvonalas mérkőzéseket láthattunk, melyen a résztvevők, kilátogatók, szervezők, szurkoló diákok kiválóan érezték magukat. A csapatok komolyan vették a küzdelmeket, igazi foci ünnep, sport élmény volt a mai délelőtt. A rendezvény szervezője,

Molnár Zoltán

elmondta: „Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel és ápolni a kapcsolatot a támogatókkal. Fontosnak találom, hogy a diákjainkat motiváljuk, buzdítsuk arra, hogy sportoljanak, részt vegyenek ehhez hasonló rendezvényeken. Bízom benne, hogy ezzel megalapoztunk egy minden tavasszal középiskolások számára rendezett focitornát. Köszönöm mindenkinek a segítségét és támogatását! Jövőre találkozunk ugyanitt!”

Eredmények

Fiúk

1. Deák Ferenc Gimnázium 2. Móravárosi Tagintézmény 3. Krúdy Gyula Tagintézmény „A” 4. Vasvári Pál Tagintézmény 5. Csonka János Tagintézmény 6. Tömörkény István Gimnázium 7. Fodor József Szakközépiskola 8. Krúdy Gyula Tagintézmény "B"

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Révész Máté (Móravárosi) Legtechnikásabb játékos: Csamangó Tibor (Krúdy) Gólkirály: Szántó Dániel (Deák) Legszebb gól: Bagi Tamás (Móravárosi)

Lányok

1. Krúdy Gyula Tagintézmény 2. Vasvári Pál Tagintézmény 3. Tömörkény István Gimnázium

Külön díjasok:

Legjobb Kapus: Dobó Edina Legtechnikásabb játékos: Hachbold Dóra (Vasvári) Gólkirálynő: Perneki Nikolett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.