Közélet

Vasárnaptól szabad a rakpart... félig

Vasárnaptól szabad a rakpart... félig

2014. április 10., csütörtök
Vasárnaptól szabad a rakpart... félig
terkep1

A partfal munkálatai miatt február 27-én a rakpart mindkét sávját lezárták. Április 13-től azonban félpályán megnyílik az út a közlekedők előtt.

"A szegedi partfalberuházás egy nagyon fontos mérföldkőhöz ért, hiszen jelentős részben elkészült az a résfal, ami a későbbiekben biztosítja az árvízi védekezést. A munkálatok befejeztével az útzár is megszűnik" - tájékoztatta portálunkat

Kozák Péter

, az ATI-VIZIG igazgatója. Az ütemtervnek megfelelően, vagyis április 13-tól (vasárnap) este feloldják a teljes sávot érintő útlezárást, majd hétfő reggel hat órától a Szegedi Vízmű épületétől 100 méteres hosszban már félpályás jelzőlámpás forgalomirányításra számíthatnak a munkába igyekvők. Ez a rend szerda estig fennáll, április 17-től (csütörtök) azonban péntek estig a Roosevelt tér parkoló előtti szakaszát teszik félig szabaddá, ugyancsak 100 méteres távon. Legközelebb várhatóan április 22-én kell forgalomváltozásra számítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.