Közélet

Bográcsoltak és sportoltak a nyugdíjasok a Partfürdőn + FOTÓK

Bográcsoltak és sportoltak a nyugdíjasok a Partfürdőn + FOTÓK

2014. április 14., hétfő
Bográcsoltak és sportoltak a nyugdíjasok a Partfürdőn + FOTÓK
partfurdonyugdija_mj DSC_5399

Közel háromszáz szegedi nyugdíjas látogatott ki az Újszegedi Partfürdőre szombaton, ahol sport- és szabadidős programokkal, valamint főzőversennyel várták őket.

Idén hatodik alkalommal rendezték meg a Senior Center szervezésében Tavaszi forgatag címmel a szegedi nyugdíjasok szabadidős programját, melynek szombat délután is az Újszegedi Partfürdő adott otthont. A szabadtéri rendezvényre közel háromszáz szépkorú látogatott ki, őket egész nap színes programok várták a szervezők. Reggel kilenc órától sportversenyek kezdődtek, a darts és a frizbi mellett a pétanque nevű, francia eredetű golyójátékot is kipróbálhatták. Tizennégy csapat a konyhaművészeti tudását is összemérhette a Partfürdőn hirdetett Fő az ész című főzőversenyen. A bográcsokból paprikás ételek, pörköltek és ízes finomságok főttek, melyek illata körbelengte az újszegedi fürdő területét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.