Bulvár

Biciklivel járt betörni a férfi

Biciklivel járt betörni a férfi

2014. április 3., csütörtök
Biciklivel járt betörni a férfi
n3968165_0

Őrizetbe vették a mórahalmi rendőrök azt a férfit, aki több ruzsai tanyába tört be - írja a police.hu.

Április 1-én érkezett bejelentés egy ruzsai tanyából a rendőrségre arról, hogy oda betörtek. Szerszámgépeket és alumínium lemezeket vittek el. A helyi körzeti megbízott és a sértett is ugyanarra a férfira gyanakodott.

F. József

a helyszíni szemle ideje alatt ismét a tanya felé kerékpározott, ezért a rendőrök elszámoltatásra előállították. A rendőrök a közeli erdőben elrejtve megtalálták a lopásból származó értékeket, így a kár teljes egészében megtérült. A 19 éves férfi először mindent tagadott, majd részletes beismerő vallomást tett. Elmondta a nyomozóknak, hogy az elmúlt hónapokban 5 másik ruzsai tanyából is lopott. A Szegedi Rendőrkapitányság F. Józsefet őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a férfi előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.