Közélet

Átvette megbízólevelét B. Nagy László és Szabó Sándor + FOTÓK

Átvette megbízólevelét B. Nagy László és Szabó Sándor + FOTÓK

2014. április 18., péntek
Átvette megbízólevelét B. Nagy László és Szabó Sándor + FOTÓK
ajanlolevel06_gs

Szeged jövőjét a pártpolitikai érdekek fölé kívánja helyezni B. Nagy László és Szabó Sándor, a mandátumot szerzett országgyűlési képviselők pénteken vették át megbízólevelüket.

A választás törvényesen zajlottak le mindkét szegedi választókerületben, az eredmények jogerősek – közölte

Mózes Ervin

címzetes főjegyző a megbízólevelek átadása előtt, melyeket a választási bizottságok elnökei,

Badó Attila

és

Király László

nyújtott át a mandátumot szerzett képviselőknek. Csongrád megye 1-es számú választókerületében

Szabó Sándor

győzött, a Kormányváltók színeiben indult jelöltre 20.131 választópolgár szavazott, így a voksok 39,43%-át kapta. A 2-es körzetben a fideszes

B. Nagy Lászlót

23.171-en támogatták szavazatukkal, a második parlamenti ciklusát kezdő politikus 43,85%-os aránnyal nyert körzetében. A SZEGEDma.hu kérdésére mindketten megerősítették: Szeged fejlődéséért fognak dolgozni a következő négy évben, és a város jövőjét a pártpolitikai érdekek fölé helyezik. B. Nagy László elmondta, a kampány során a legtöbb értékes információt a lakossági fórumokon kapta a választópolgároktól. A 2-es körzetben a Homokhátságon élőket elsősorban a mezőgazdasági, így például a vízgazdálkodási fejlesztések, továbbá az élelmiszerek feldolgozása és a piacra jutás foglalkoztatja. „Szeged problémáját mindenki jól tudja, és minden egyes politikai pártnak azért kell dolgoznia, hogy a város ismét fejlődő pályára álljon. Szeged sokkal többet érdemel, új munkahelyekre van szükség, melyek értékeket állítanak elő” – fűzte hozzá B. Nagy László. „Ahogy a kampány során is hangsúlyoztam, számomra Szeged és a térség fejlődése lesz a legfontosabb a következő négy évben” – nyilatkozta portálunknak Szabó Sándor. Hozzátette, nem árasztotta el ígéretekkel a választópolgárokat, de fontos célokat jelölt meg, így például a szegedi tömegközlekedés további fejlesztését tartja szem előtt a mostani parlamenti ciklusban, továbbá reméli, hogy elkezdődhet egy új fedett uszoda építése is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.