Bulvár

A ló a barátunk - rajzpályázat gyerekeknek

A ló a barátunk - rajzpályázat gyerekeknek

2014. április 20., vasárnap
A ló a barátunk - rajzpályázat gyerekeknek

​A Fábiánsebestyéni Nemzetközi Fogathajtó Versenyek Szervező Bizottsága „A ló a barátunk” címmel gyermekrajzpályázatot hirdet.

A tetszőleges technikával és méretben készült alkotásokat - amelyekben minden gondolat, érzelem kifejezhető, amely a lóval kapcsolatos - postai úton, személyesen a KINIZSI 2000 Zrt. (6625 Fábiánsebestyén, külső dűlő 111.) címére, vagy személyesen a 6600 Szentes, Tóth József u. 28/a. szám alá (Jövőnkért AMI) kérik eljuttatni a verseny szervezői 2014. április 30. déli 12 óráig. A pályamunkák hátoldalán a versenyzőknek fel kell tüntetniük nevüket, életkorukat és lakcímüket, illetve iskolájukat és a felkészítők nevét. Minden pályázót szeretettel várnak a KINIZSI Parkban rendezett Családi majálisra 2014. május 1-én, ahol palacsintával, és a 13 órakor kezdődő díjkiosztón ajándékokkal kedveskednek a legsikeresebb alkotóknak. Ezen a napon délelőtt 10 óráig a helyszínen is bemutatható pályamunka. Az értékelésnél a pályázók életkorát is figyelembe veszik, ennek megfelelően 7 év alatti, 7-11 éves és 12 év feletti kategóriákba sorolják a versenyzőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.