Bulvár

Webáruházakat vert át a szentesi férfi

Webáruházakat vert át a szentesi férfi

2014. március 26., szerda
Webáruházakat vert át a szentesi férfi

Mobiltelefonokat és televíziókat rendelt interneten egy férfi Szentesen. A vételárak megfizetéséről hamis igazolásokat küldött a futárnak - írja a police.hu.

Egy fővárosi cég fordult a Szentesi Rendőrkapitánysághoz február 26-án. A feljelentésük szerint egy szentesi férfi több alkalommal interneten rendelt tőlük mobiltelefonokat. A futár az iPhone-okat leszállította, azonban a vételárat nem kérte el, ugyanis valaki a sértett üzlet nevében arról tájékoztatta e-mailben, hogy azt banki átutalással már rendezték. A szentesi nyomozók másnap egy újabb csomag átvétele közben tetten értek egy 22 éves helybeli fiatalembert.

R. Tamás

kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A férfi különböző webáruházakból összesen 12 iPhone-t és 3 televízió készüléket rendelt. Minden esetben hamis okiratokat küldött a futárnak arról a szállítók nevében, hogy a vételárat banki átutalás útján már megkapták. A szentesi rendőrök elfogták

F. Istvánt

is. A 42 éves férfi több alkalommal vette át a csomagokat R. Tamás nevében úgy, hogy valótlanul a gyanúsított nevét írta a szállítólevelekre. A Szentesi Rendőrkapitányság a csalás bűntette és más bűncselekmény miatt folytatott nyomozást befejezte. A két gyanúsított 2014. március 27-én gyorsított eljárás keretében áll bíróság elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.