Sport

Vízilabda: az utolsó hazai alapszakaszmeccsen kell visszavágni a Honvédnak

Vízilabda: az utolsó hazai alapszakaszmeccsen kell visszavágni a Honvédnak

2014. március 27., csütörtök
Vízilabda: az utolsó hazai alapszakaszmeccsen kell visszavágni a Honvédnak
szegedve_szentes_mj-17

Péntek este soron következő rangadóját, az alapszakaszban utolsó mérkőzését vívja hazai közegben a Diapolo Szeged VE egysége.

Három mérkőzés van hátra a férfi vízilabda OB I alapszakaszából, s ezek során még két rangadó vár a Diapolo Szeged vízilabdázóira: pénteken este 18 órától a Honvéd együttesét fogadja a Tisza-parti alakulat, április 4-én 18.35-től a Vasas otthonában lépnek fel Molnár Tamásék, végül április 12-én 19 órától az OSC csapatának vendégeként zárják az alapszakaszt. A péntek esti szegedi mérkőzés lesz tehát az utolsó hazai alapszakaszmeccs, ráadásul az összecsapás jelentőségét emeli, hogy ősszel idegenben

Vad Lajos

tanítványai 13-12-es győzelmet arattak a Vincze-csapat felett. A visszavágás fontos lenne, már csak amiatt is, mert a Honvédnak 3 pont a hátránya, s egy esetleges győzelemmel megelőzné a jelenlegi 3. Szegedet.

ONLINE!

Pénteken 18 órától élőben közvetítjük a Diapolo Szeged VE - Racionet Honvéd OB I-es férfi vízilabda-mérkőzést! Tartson velünk, szurkoljunk együtt a szegediek sikerének!

Vincze Balázs

egysége legutóbb Egerben feledtette 9-7-es győzelmével a korábbi, BVSC elleni kudarcot, amelynek során Vincze mestert kiállították, majd eltiltották, így a hevesi siker Varga Péter dirigálása mellett következett. Az eltiltás azonban lejárt, a csapat keret is teljes, így legerősebb összeállításában és a legjobb formában várhatják Szivósék a derbit. A Honvéd két hete nem győzte le az egrieket, legutóbb viszont az FTC otthonában diadalmaskodva hangolt a péntek esti rangadóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.