Sport

Tovább színesedik a megyei labdarúgás palettája

Tovább színesedik a megyei labdarúgás palettája

2014. március 5., szerda
Tovább színesedik a megyei labdarúgás palettája
deszkgyerekfutsal_donto_mj_DSC8253

Nógrádi Tibor tervei szerint a következő szezonban tovább bővül a megyei labdarúgóélet: további megyei futsalbajnokságok és strandfoci-bajnokság is lesz.

Vasárnap

zajos sikerrel zárultak a megyei utánpótlás futsalbajnokságok

, amelyekben három korosztályban szegedi, makói és hódmezővásárhelyi siker született, jelezve, hogy a megyében éledező teremlabdarúgás nem csak Szegeden, de a megye többi településén is kezd lábra kapni, az MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatósága és a Junior Sport Kft. közös munkájának eredményeképpen. "A három éve meghirdetett profilbővülés utolsó állomásainak egyike, s kétségtelenül egyik legfontosabbika a megyei futsalélet megszervezése. Nagyon nagy köszönettel tartozunk

Erhardt Szilárdnak

, a megyei futsal atyjának, akinek munkáját dicséri, hogy erre a rendezvényre is sor kerülhetett. Meglepően magas színvonalú tornát sikerült lebonyolítanunk Deszken az U11-es és U15-ös korosztályok részvételével, ami hatalmas érdeklődést vont maga után a szülők, barátok és sportbarátok részéről" - mondta el a SZEGEDma.hu-nak

Nógrádi Tibor

, az MLSZ területi igazgatója a deszki finálé eredményhirdetését követően. A szakember elárulta, itt nem állnak meg, nagyszabású tervek vannak a labdarúgás palettájának maximális kiszélesítésére Csongrád megyében. "Az úttörőéven vagyunk túl, s közel ahhoz, hogy álmainkat megvalósítsuk. Jövőre a futsal is markáns szegmensévé válhat a megyei labdarúgásnak. Még két szakágat kell megszerveznünk, a strandlabdarúgást és a női futsalt, reményeink szerint pár hónapon belül ezen is túl leszünk. A közeli jövőben szeretnénk elindítani egy megyei felnőtt futsalbajnokságot is. Ha mindez megvalósul, akkor Csongrád megyében teljes vertikumában fog élni, s virulni a labdarúgás a női és férfi nagypályás és strandlabdarúgó-, illetve futsalbajnokságok formájában" - vázolta fel a jövőt Nógrádi Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.