Bulvár

Tizenöt éremmel tértek haza a mórahalmi mazsorettek

Tizenöt éremmel tértek haza a mórahalmi mazsorettek

2014. március 12., szerda
Tizenöt éremmel tértek haza a mórahalmi mazsorettek
morahalom_arlechinotancegyuttes01

Március elején 18 településről érkeztek mazsorettek a szolnoki Tiszavirág Arénába, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Mazsorettverseny keretébenmérhessék össze tudásukat. Köztük voltak a mórahalmi mazsorettek is.

Az Arlechino Táncegyesület növendékei számos korcsoport képviseletében, 23 versenyszámmal léptek színpadra, akik csapatban, mini formációban, trióban, duóban valamint szólóban egyaránt szerepeltek. A versenyt megelőző hetek lázas izgalomban teltek. A mórahalmi lányok rengeteg gyakorlással, szorgalmasan készültek a megmérettetésre, hiszen az első fellépésükre készülő ovisok, és a már rutinosnak számító versenyzők egyaránt a tőlük elvárható legjobb produkciók bemutatására törekedtek. A kemény munka végül a várakozásokon felüli sikerrel ért be: 7 arany-, 4 ezüst- és 4 bronzérem került a lányok birtokába, ennek köszönhetően a Különdíjat is a mórahalmiaknak ítélte a zsűri. A legfényesebb aranyérmek ezúttal az S senior duó/trió kategóriában szereplő csapat tagjainak nyakában csillogtak, a dobogó tetejére állva ugyanis egy régóta dédelgetett álom vált valóra a formáció versenyzői számára.

morahalom_arlechinotancegyuttes02

Füge Ildikó

, a Táncegyesület vezetője szerint az éremosztó ceremónia során együtt sírtak mind, akik aktívan hozzájárultak az eseményen elért, kiemelkedő eredményekhez: a szülők, akik lelkesen végig szurkolták az egész napot, és biztatták gyermekeiket a legnehezebb pillanatokban is, és a növendékek, akik kitartóan dolgoztak éveken keresztül és a kudarcok után sem adták fel, hogy egyszer ők lehessenek a legjobbak. "Tiszteletre méltó a kitartásuk, a hitük és a tánc szeretete, mellyel példaképpé váltak a fiatalabbak számára, akik igyekeznek a 'nagyok' nyomdokaiba lépni" - hangzott el. Az Arlechino Táncegyesület tagjainak köszönhetően, ha valaki eddig nem ismerte volna, a versenyt követően biztosan megjegyezte Mórahalom nevét. Büszkék lehetünk az egyesület minden növendékére és a szülői közösségre, akik időt, fáradtságot nem kímélve állnak a csapat mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.