Tanács Eszter házhoz ment – kerékpáros kampányhétvége az LMP-nél + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

lmpkerekpartura_mj35Biciklitúrát hirdetett az LMP országgyűlési képviselőjelöltje, Tanács Eszter, aki a választókörzet kistelepüléseire látogatott el a hétvégén, hogy a választókkal találkozzon.

Szombaton Kübekházára és Deszkre kerekezett el az LMP országgyűlési képviselőjelöltje, Tanács Eszter, míg vasárnap az újszegedi ligetből indult a csapat Újszentivánra, Tiszaszigetre, és a Mélypont Emlékhelyet is meglátogatták a résztvevők. „Pozitív visszajelzéseim vannak, az emberek odajönnek hozzánk, elmondják a problémáikat, illetve kérdeznek az LMP programjáról is. Mi nemcsak a kampányidőszakban szeretnénk találkozni és beszélgetni az emberekkel, tervezünk hasonló programokat a későbbiekben is” – nyilatkozta portálunknak Tanács Eszter, az LMP Csongrád megye 1-es számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.

Megtudtuk, a tematikus kerékpártúra minden egyes helyszínén más és más témákkal foglalkoztak, így például az ivóvízminőség-javításról, a közlekedésről, a kistelepülések iskoláinak helyzetéről is szó esett, Szőregen pedig a helyi értékekről, így például a rózsatermesztésről. „Szőregen a rózsafesztiválról és a termelőkről is beszélgettünk. Az LMP a helyi gazdaságokat támogatja és preferálja, de nem az a cél, hogy évente egy fesztiválra ideérkezzenek a vendégek, és erről beszámoljon a sajtó, hanem a hagyományok és a helyi tudás felélesztése és hasznosítása biztosítaná, hogy a helyiek ebből meg tudjanak élni” – fogalmazott. A képviselőjelölt fontosnak tartja, hogy a környékbeli jó minőségű földek az itt élők és termelők tulajdonában maradjanak, és a földmoratórium lejárta után se kerüljenek nagybirtokosokhoz vagy éppen külföldiekhez. Ez szükséges ahhoz Tanács Eszter szerint, hogy ne vesszenek el a helyi értékek.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Tilos a szavazás napján a választókat busszal szállítani a szavazóhelyiséghez

Következő sztori

Énekes hölgy szerezte meg a tiszaszigeti "Ki mit tud" első helyét + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek