Bulvár

Szőregen mentett életet a Szilvásváradról telefonáló néni

Szőregen mentett életet a Szilvásváradról telefonáló néni

2014. március 11., kedd
Szőregen mentett életet a Szilvásváradról telefonáló néni

Riasztotta a rendőröket a szilvásváradi néni, mert napok óta nem tudta elérni Szőregen élő 88 éves barátnőjét - írja a police.hu.

Egy szilvásváradi nő hívta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját 2014. március 11-én 8 óra 30 perc körüli időben. A kétségbe esett asszony azért kérte a Csongrád megyei rendőrök segítségét, mert Szőregen élő idős barátnőjét napok óta nem tudta elérni telefonon, valamint a néni szomszédjai is arról számoltak be neki, hogy egy ideje nem látták az asszonyt. A szegedi körzeti megbízottak a jelzést követően a helyszínre siettek, ahol a házba bejutva, a földön fekve találták meg az idős nőt, aki szombat óta feküdt a padlón magatehetetlen állapotban. Az egyenruhások azonnal hívták a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba szállították az asszonyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.