Közélet

Slam Poetry és Time Lapse a Középiskolások Hetén!

Slam Poetry és Time Lapse a Középiskolások Hetén!

2014. március 20., csütörtök
Slam Poetry és Time Lapse a Középiskolások Hetén!
kh_plakat

Március 31. és április 5. között színes programokkal várja a fiatalokat az IH Rendezvényközpont: Slam Poetry, Time Lapse-bemutatók, koncertek és különféle műhelyfoglalkozások több helyszínen a Középiskolások Hetén!

Egy bő évtizeddel ezelőtt, a Középiskolások Művészeti Hete nevű rendezvény lehetőséget adott a fiatalok bemutatkozására, és a találkozásra kortársakkal és tapasztalt művészekkel. Ezt a hagyományt eleveníti fel az IH Rendezvényközpont, amely március 31. és április 5. között színes programokkal várja az érdeklődőket. Hétfő délután fél négytől a Time Lapse technikával ismerkedhetünk meg a Belvárosi moziban, majd egy előadás keretén belül az IH-ban is, este héttől pedig a Gypo Circus adott koncertet. Kedden műhelyfoglalkozásra várnak mindenkit, szerdán pedig a Slam Poetry kerül reflektorfénybe öt órától. Csütörtökön a színházat járhatják be a fiatalok, pénteken pedig a Király-König Péter Zeneiskola bemutatóját és koncertjét tekinthetik meg. Szombaton a Belvárosi moziban egy közös bulival zárul a rendezvény. A részletekért tekintse meg

a rendezvény plakátját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.