Közélet

Nyerjen jegyet Kovács Kati szegedi koncertjére!

Nyerjen jegyet Kovács Kati szegedi koncertjére!

2014. március 20., csütörtök
Nyerjen jegyet Kovács Kati szegedi koncertjére!
Kovács500

A magyar könnyűzene egy ikonikus alakja, Kovács Kati élőzenekaros nagykoncertet ad Szegeden, az IH Rendezvényközpontban március 23-án. Játsszon velünk, nyerjen páros belépőt!

Kovács Kati

a magyar könnyűzenei élet élő legendája, évtizedek óta egyik legsokoldalúbb és legsikeresebb énekesünk. Rengeteg kislemeze mellett 27 nagylemeze, illetve CD-je jelent meg, közülük jó néhány többszörös arany és platinalemez. Megszámlálhatatlan slágere közül jó néhány felcsendül szegedi koncertjén is, ahol olyan fiatal, tehetséges zenészekkel dolgozik együtt, mint a No Commerce zenekar, Kolta Gergő vezetésével. Az énekesnő az IH Rendezvényközpontban lép fel március 23-án, vasárnap este 18 órától.

Játsszon velünk, nyerjen páros belépőt!

Ehhez pusztán annyit kell tennie, hogy helyesen válaszol alábbi kérdésünkre:

- Ki az a zeneszerző, zongoraművész, aki talán a legtöbb dalt írta Kovács Kati számára és közel 50 éve állandó zongorakísérője?

A.

Koncz Tibor

B.

Presser Gábor

C.

György Ádám A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb március 21-e (péntek) délig. Szerencsés játékosunkat e-mailben értesítjük a nyereményről, belépőjét a helyszínen, fényképes igazolvány felmutatásával vehet majd át.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.