Sport

Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 17. forduló

Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 17. forduló

2014. március 7., péntek
Melyik kapus lesz a tippbajnok? – 17. forduló
dongodenes_szvse_tisza_volan11_gs

A Tippbajnok játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának eredményeire most a hálóőrök tippelnek. A Tisza Volán SC Szeged kapusa, Dongó Dénes adta le jóslatait.

Tippbajnok játékunkban a 2013/2014-es sorozat tavaszi szezonjában hajrájában ezúttal a bajnokságok futballkapusai adhatják le voksaikat a megye I-es fordulókra. A verseny Mazeti termékekért folyik majd. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára “vetődő” keeper pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki.

Vasas Gábor

(HFC) 8 ponttal nyitotta a tavaszt, ezen a héten pedig

Dongó Dénes,

a téli tabellán még második, immár listavezető Tisza Volán SC Szeged hálóőre a soros. A Volán éppen rangadót vív a Makóval, és a szegedi portás szerint ha nem is könnyen, de 2-1-gyel begyűjtik a sikert. Úgy véli, a fő rivális Hódmezővásárhely javítani tud múlt heti vereségét követően, és nyerni tud Csanádpalotán. A homokháti rangadón 3-0-s mórahalmi győzelmet jósolt az Ásotthalom ellen. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Dongó Dénes (Tisza Volán SC Szeged) tippjei a 17. fordulóra:

Tisza Volán SC - Makó FC

2-1

Szentesi Kinizsi TE - Szegedi VSE

2-3

Csanádpalota FC - Hódmezővásárhelyi FC

1-3

Mórahalom VSE - Ásotthalom TE

3-0

Algyő SK - Sándorfalva SK

2-2

FK 1899 Szeged - Csongrád TSE

3-1

Kisteleki TE – Ujszegedi TC

0-1

Nagymágocs SE - Tápé ESK

0-2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.