Sport

Megye I-es tippbajnok: Dongó Dénes 7 pontos

Megye I-es tippbajnok: Dongó Dénes 7 pontos

2014. március 10., hétfő
Megye I-es tippbajnok: Dongó Dénes 7 pontos
dongodenes_tiszavolan_felegyhaza_mj-39

Alaposan rácáfoltak a 17. forduló eredményei Dongó Dénes várakozásaira: a Tisza Volán SC Szeged hálóőre csak három meccs kimenetelét találta el, 7 pontot gyűjtve.

A megyei I. osztályú bajnokság tavaszi szezonjában a futballkapusok adhatják le voksaikat az újraindult, népszerű Tippbajnok játékunkban. A Tisza Volán kapuvédője, az immár 763 perce gólt nem kapó

Dongó Dénes

tippjeitől alaposan eltérő eredmények születtek, több mérkőzésen is borult a papírforma, így a korábbi kapusháború-győztes portás csak három meccs kimenetelét találta el (Tisza Volán - Makó, Mórahalom - Ásotthalom, Kistelek - UTC), amelyek közül saját mérkőzésének gólkülönbségét is jól érezte meg, összesen 7 pontot gyűjtve. A verseny Mazeti termékekért folyik. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb a hálóőr. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Így tippelt Dongó Dénes (HFC) a 17. fordulóra:

Tisza Volán SC - Makó FC 2-1

– végeredmény: 1-0 – kapott pont: 3

Szentesi Kinizsi TE - Szegedi VSE 2-3

– végeredmény: 3-1 – kapott pont: 0

Csanádpalota FC - Hódmezővásárhelyi FC 1-3

– végeredmény: 1-0 – kapott pont: 0

Mórahalom VSE - Ásotthalom TE 3-0

– végeredmény: 6-2 – kapott pont: 2

Algyő SK - Sándorfalva SK 2-2

– végeredmény: 2-0 – kapott pont: 0

FK 1899 Szeged - Csongrád TSE 3-1

– végeredmény: 0-1 – kapott pont: 0

Kisteleki TE – Ujszegedi TC 0-1

– végeredmény: 1-5 – kapott pont: 2

Nagymágocs SE - Tápé ESK 0-2

– végeredmény: 1-0 – kapott pont: 0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.