Sport

Megye I-es tippbajnok - Czirják Tamás 20 pontos

Megye I-es tippbajnok - Czirják Tamás 20 pontos

2014. március 24., hétfő
Megye I-es tippbajnok - Czirják Tamás 20 pontos
morahalom_csanadpalota_donto36_gs

A 19. fordulóra nagyszerűen tippelt a mórahalmi kapuvédő, csak egy meccset hibázott el és hatszor is 3 pontot érő tippet adott.

A megyei I. osztályú bajnokság tavaszi szezonjában a futballkapusok adhatják le voksaikat az újraindult, népszerű Tippbajnok játékunkban. A Mórahalom kapusa, Czirják Tamás igen jól tippelt, 20 pontjával vezeti is a rangsort, őt az UTC kapuvédője, Tombácz Róbert követi 14 ponttal, Vasas Gábor (HFC) 8, Dongó Dénes (Tisza Volán) 7 pontos. A múlt heti tippfelelősünk mindössze egy meccsért kapott csak 0 pontot, az Ásotthalom - Csanádpalota derbin született vendéggyőzelem, Czirják pedig iksznek érezte a mérkőzést. A telitalálathoz legközelebb a4-1-es Makó - Csongrád találkozón volt, melyre a mórahalmi kapus 3-1-et "rakott", de bravúrosnak mondható az is, hogy megérezte az FK - Tápé döntetlenjét. A verseny Mazeti termékekért folyik. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb a hálóőr. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Czirják Tamás (Mórahalom) tippjei a 19. fordulóra:

Algyő SK – SZVSE 2-0 - végeredmény:

3-0

- kapott pont: 3 Makoi FC – Csongrádi TSE 4-1 eredmény:

3-1

- kapott pont: 3 Szentesi Kinizsi TE – HFC 1-3 eredmény:

0-2

- kapott pont: 3 Tisza Volán SC – Sándorfalva SK 6-0 eredmény:

4-0

- kapott pont: 3 Ásotthalmi TE - Csanádpalota FC 1-2 eredmény:

1-1

- kapott pont: 0 FK 1899 Szeged – TÁPÉ ESK 2-2 eredmény:

1-1

- kapott pont: 3 Nagymágocs SE – Újszegedi TC 1-3 eredmény:

1-5

- kapott pont: 3 Kisteleki TE – Mórahalom VSE 0-4 eredmény:

1-7

- kapott pont: 2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.