Sport

Labdarúgás: meglepetésre készül a Tápé a Volán ellen

Labdarúgás: meglepetésre készül a Tápé a Volán ellen

2014. március 28., péntek
Labdarúgás: meglepetésre készül a Tápé a Volán ellen
volan-tape_mj-391

Fogadkoznak Tápén, megverik a Volánt! Orosházi László alakulata borsot törne Tóth Ákos menetelő egységének orra alá a szombati szegedi rangadón.

Újabb városi rangadó következik szombaton 15 órától a Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban: a bajnokesélyes, listavezető Tisza Volán a bajnoki címvédő, télen alaposan átalakult Tápéhoz látogat vendégségbe. Ősszel, a két gárda Felső Tisza parti mérkőzésén sima,

3-0-s Volán-siker született

, azóta azonban a szombati házigazdánál sok változás történt.

Győzelemre készül a Tápé

ONLINE!

Szombaton 15 órától élőben közvetítjük a Tápé ESK - Tisza Volán SC Szeged megyei labdarúgó bajnoki rangadót! Tartson velünk, szurkoljon nálunk kedvenceinek!

A jelenleg 6. helyen álló Tápé legutóbb az FK 1899 Szeged ellen vívott számára rendkívül biztató eredménnyel záruló csatát, lévén 1-1-es döntetlent értek el a Felső Tisza parti stadionban.

Orosházi László

együttese ezt megelőzően az Algyőt gyűrte le 2-0-ra, előtte viszont meglepetésre vereséget szenvedett Nagymágocson, illetve a tavaszi nyitányon volt képtelen megbirkózni a Szentessel. Azóta emelkedőben a téli átigazolási időszak során alaposan felforgatott csapat csillaga, ráadásul a bajnoki éllovas ellen is nagyon fogadkoznak. "Kezdi összeszedni magát a társaság, és a bonyolult átigazolási időszakot követően kezdünk összerázódni. Ez persze nem jelenti azt, hogy tudunk is focizni, de a srácok nagyon korrektül állnak a munkához, és nagyon pozitív a véleményem róluk és a hozzáállásukról. Hogy mit várok a Tisza Volán ellen? Hogy egy remek mérkőzésen nyerünk!" - közölte a SZEGEDma.hu-val a vezetőedző. A tápéiaknál az Algyő ellen kiállított, s még a hétvégén is eltiltását töltő

Németh Lászlóra

, valamint az FK ellen ötödik sárgáját begyűjtő

Molnár Dánielre

biztosan nem számíthat a tápéi mester, de kérdéses a hét közben, edzésen megsérült

Lackó János

és

Mario Cindel

játéka is.

volan-tape_mj-091

Nem számít könnyű meccsre Tóth Ákos

A továbbra is hibátlanul menetelő Tisza Volán SC Szeged legutóbb egy félidőn át birkózott a Sándorfalvával, majd a második játékrészben fokozatosan ellenfele fölé kerekedett. De ezt megelőzően sem az Ásotthalom, sem a Makó, sem a Csongrád legyőzése nem okozott gondot Beretka Péteréknek. A kék-feketék továbbra is vezetik a tabellát, s a papírforma szerint ez a sorozat nem Tápén fog megszakadni. "Orosházi László nagyon jól összeszedte a tápéi csapatot, biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű dolgunk ellenük. A tápéi pályának is van egy speciális miliője, ahol senki nem mehet biztosra" - mondta el a SZEGEDma.hu-nak a Volán vezetőedzője.

Tóth Ákos

hozzátette,

Kormányos Kolos

és

Grünvald Attila

betegség miatt hagyott ki edzéseket, játékukra tehát ezúttal nem számíthat a korábban ugyancsak betegséggel küzdő tréner.

A Tápé várható kerete:

Szabó Gergely, Kispéter Zoltán (kapusok), Papdi Szabolcs, Cseh Dániel, Gonda Attila, Lőrincz Árpád, Pócs Tamás, Vangel Roland, Bárkányi Bálint, Rácz Zoltán, Kőszegi Szabolcs, Nagy Balázs, Bálint Tamás, Kószó Tamás.

A Tisza Volán várható kerete:

Dongó Dénes, Szabó Marcell (kapusok), Hacker Bence, Szabó Attila, Dargó Balázs, Puskás Csaba, Ondrejó Tamás, Joseph Ngalle, Beretka Péter, Faragó Bence, Kulacsik Tamás, Vida Gergely, Buzási Péter, Szilágyi Norbert, Mucsi Máté, Szabó Mihály Dávid.

A két csapat legutóbbi mérkőzésén (2013. szeptember 14.):

Labdarúgó megyei I. osztály 5. forduló: Tisza Volán SC Szeged - Tápé ESK 3-0 (1-0).

Szeged, Felső Tisza parti stadion, 250 néző, vezette: Szeles Ádám (Bartucz Tamás, Török Tamás).

Tisza Volán:

Dongó - Kormányos, Vida, Hacker, Grünvald, Dargó (Szabó A. 83'), Puskás (Buzási 78'), Szilágyi (Mucsi 83'), Beretka, Kulacsik (Tóth A. 65'), Faragó (Szalma 70'). Vezetőedző: Tóth Ákos.

Tápé:

Kispéter - Németh, Szűcs, Cindel, Márki, Mike, Bárkányi, Dlusztus, Péter (Cseh 59'), K. Tóth (Kárász 88'), Pócs (Pöszmet 78'). Vezetőedző: Paksi Péter.

Gólszerzők:

Faragó B. (3'), Beretka P. (54'), Tóth A. (80')

Sárga lap:

Dargó (44'), ill. Cseh (70').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.