Sport

Labdarúgás: foghíjas Sándorfalva ellen menetelhet tovább a Volán

Labdarúgás: foghíjas Sándorfalva ellen menetelhet tovább a Volán

2014. március 21., péntek
Labdarúgás: foghíjas Sándorfalva ellen menetelhet tovább a Volán
sandorfalva_tiszavolan_mj-291

Megtépázott Sándorfalva látogat a Tisza Volán otthonába szombat délután, a bajnokjelölt szegedi alakulat azonban nem becsüli alá ellenfelét.

Öt gól - ez a közös a szombat délután 15 órakor a Felső Tisza parti stadionban megmérkőző, listavezető Tisza Volán SC Szeged és a 14. helyen álló Sándorfalva legutóbbi fordulóban vívott mérkőzésében. Éles különbség azonban, hogy amíg

Tóth Ákos

alakulata

Csongrádon adta az "ötöst"

, addig

Tóth János

csapata

hazai környezetben kapta

azt az FK 1899 Szegedtől, s a csongrádiakkal ellentétben becsületgólra sem futotta erejéből a meccset 8 emberrel befejező Sándorfalvának. A két csapat hétvégi találkozóján egyértelműen a tabella élén álló Volán az esélyes, amely az őszi mérkőzésen úgy

győzött idegenben 3-1-re

, hogy a szünetben még a sándorfalviak vezettek.

ONLINE!

Szombaton 15 órától élőben közvetítjük a Tisza Volán SC Szeged - Sándorfalva SK megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzést. Szurkoljon velünk kedvenceinek!

Tóth Ákos: Nem vesszük félvállról az ellenfelet!

"

Kormányos Kolos

küzd kisebb betegséggel, de bízom benne a hétvégére ő is rendbe jön. A többiek rendben vannak, folyamatosan edzenek, készülnek a hétvégi mérkőzésre. Tudjuk, hogy ellenfelünktől több játékos is hiányozni fog eltiltás miatt, de ezzel nem foglalkozunk, nem becsüljük alá őket, ugyanúgy tizenegy emberrel fognak játszani mint mi. Az esélyek a mi javunkra szólnak, de a mérkőzést le kell játszani, ha félvállról vesszük, akkor lehetnek gondok, hiszen a Sándorfalvának is vannak jó játékosai" - közölte megkeresésünkre Tóth Ákos. A Tisza Volán vezetőedzője maga is vírusos torokgyulladással bajlódik, így kénytelen volt kihagyni 1-2 edzést a hét közben, a foglalkozásokat

Siha Zsolt

másodedző vezette addig helyette. A hazai tréner elmondta, "győztes csapaton ne változtass" alapon várhatóan ugyanaz a keret várja a Sándorfalva elleni találkozót is, amely legutóbb Csongrádon diadalmaskodott. Érdekesség, hogy a Csongrád ellen a 76. percben büntetőből gólt kapó

Dongó Dénes

szegedi kapus 839 játékperce tartó szériája tört meg ezen a meccsen - ám ez a tény aligha lendíti ki lelki nyugalmából az eddig összesen 6 gólt kapó bajnokesélyes csapat hálóőrét, amíg a gárda magabiztosan menetelnek az NB III felé.

sandorfalva_tiszavolan_mj-091

Tóth János: Aki hadra fogható lesz, az játszani fog!

Tóth Ákos névrokona, sándorfalvi kollégája, Tóth János koránt sincs irigylésre méltó helyzetben, ám ő nem torokgyulladás miatt. Legutóbb az FK 1899 Szeged elleni találkozón röpködtek a lapok a szélviharban, aminek eredményeképp a védelemből két ember,

Széll Kristóf

, és a szerb

Darko Vizin

, a támadósorból pedig

Varga Richárd

fognak hiányozni kiállításuk és eltiltás miatt. "Az FK elleni mérkőzésen alaposan megtizedelődött csapatunk, de - ha a helyzetünkben egyáltalán lehet ilyet mondani - öröm az ürömben, hogy legalább sérültünk nincs. Aki a csapatunkból hadra fogható lesz, az játszani fog szombaton, ám nincsenek illúzióink, nem mi vagyunk az esélyesek ezen a találkozón" - mondta el beharangozólag a vendégek mestere.

A Tisza Volán várható kerete:

Dongó, Garamvölgyi Cs. (kapusok), Kormányos Kolos, Vida, Szabó A., Grünvald, Dargó, Puskás, Beretka, Ondrejó, Ngalle, Faragó, Kulacsik, Buzási, Szilágyi, Mucsi, Szabó D., Hacker.

A Sándorfalva várható kerete:

Zaric, Garamvölgyi G. (kapusok), Romic, Guberinic, Szabó T., Kanász-Nagy G., Kanász-Nagy L., Takács, Tóth A., Bálint, Kakuszi, Drogba, Táborosi.

A két csapat őszi mérkőzésén (2013. szeptember 8.):

Labdarúgó megyei I. osztály 4. forduló: Sándorfalva SK – Tisza Volán SC Szeged 1-3 (1-0)

Sándorfalva, műfű, 250 néző. Vezette: Béleczki Zoltán (Péter-Szabó Ottó, Fődi Flórián Péter)

Sándorfalva:

Garamvölgyi – Grósz, Bálint D., Fodor, Kanász (Tóth II. A. 46′), Molnár, Gémes, Mihalkó (Széll 70′), Varga (Szabó T. 75′), Kovács G., Koncz.

Vezetőedző:

Tóth János.

Tisza Volán:

Dongó – Kormányos, Vida, Grünvald, Dargó, Hacker, Mucsi (Kulacsik 46′), Puskás, Beretka (Kazi 66′), Szalma (Tóth I. A. 46′), Faragó (Puhalák 84′).

Vezetőedző:

Tóth Ákos.

Gól:

Gémes (27′), ill. Vida (66′), Kulacsik (72′), Faragó (74′).

Sárga lap:

Garamvölgyi (23′), Gémes (32′), Kanász (45′), ill. Faragó (34′), Grünvald (40′), Tóth I. A. (54′), Beretka (62′), Kazi (83′).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.