Közélet

Délutánra helyreáll a közlekedés a szegedi vasútvonalon

Délutánra helyreáll a közlekedés a szegedi vasútvonalon

2014. március 31., hétfő
Délutánra helyreáll a közlekedés a szegedi vasútvonalon
mav_informacios_tabla_vonatkeses_gs

Elromlott biztosítóberendezés miatt több mint egyórás késések is lehetnek a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

Megjavították a biztosítóberendezést a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel. A menetrend szerinti közlekedés 15 óra körül állhat helyre. A biztosítóberendezés a Csengele és Kiskunfélegyháza közötti szakaszon romlott el, emiatt a vonatok csak csökkentett sebességgel közlekedhettek.

Korábban:

A biztosítóberendezés a Csengele és Kiskunfélegyháza közötti szakaszon romlott el, emiatt a vonatok csak csökkentett sebességgel közlekedhetnek. A késések 60-80 percesek is lehetnek. A MÁV szakemberei várhatóan délután négy órára elhárítják a hibát. A menetrendszerű közlekedés helyreállását a kora esti órákra ígérik a szakemberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.